As taip tiksliai nesidomejau, bet paskutinis skaicius kiek prisimenu spalva reiskia, o R raide rds. nes Jav rinkoje be rds eina. Kaip ir alpine tas pats.Citata:
"INXS" rašė čia:
Printable View
As taip tiksliai nesidomejau, bet paskutinis skaicius kiek prisimenu spalva reiskia, o R raide rds. nes Jav rinkoje be rds eina. Kaip ir alpine tas pats.Citata:
"INXS" rašė čia:
na pas mane tai be jokiu raidziu bet rds tai yra, ir nzn kokiai rinkai skirta(itariu kad EUR ir NVS) bet ne is LT pirkau.Citata:
"Nerijus R." rašė čia:
JVC KD SH9101-9105 skiriasi tik spalva :)
Nu tu cia klausima gana idomu uzdavei, bet manau kad jie skiriasi tik spalva siaip. Nors reiketu pasidometi idomumo delei, kai laiko laisvesnio atsiras.Citata:
"INXS" rašė čia:
Domejaus i jau :) nes man truputi pries si klausima buvo iskiles sis klausimas... ;)
Na ir??? Kokie rezultatai domejimosi?Citata:
"Pieras" rašė čia:
Skiriasi spalva.. only... :)
Taip ir maniau ;)Citata:
"Pieras" rašė čia:
Man dabar klausimas zinai koks iskilo, kaip galios ir kondiko talpos santykis.
Iki kiek uztenka 0.5, kiek 1, kiek 1.5 ir t.t.
Nu Profesionalai pasireikskit.. :)
Nu Gince Audio sistemu uzsienio reikalais magnatas tark zodi.. :shock: 8-[
1kW/1F :-D
buvo jau rasyta. siaip mazdaug skaiciuote tokia - 1F-500W RMS.
tik nepamirskit, kad kondas - tai ne papildomas akumas :!:
O kas man iš to ?Citata:
"Pieras" rašė čia:
O be to, kiek noriu tiek ir dedu :-D
:twisted:
Siaip klausimas pakankamai paprastai buvo uzduotas, ar tu cia su kiekvienu konfliktuosi dabar kuris tau nelabai patinka.Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Pirmai kazko Robertas G neitiko, dabar jau Pieras... Kas yr?
Turejai omeny iki 500W rms?Citata:
"Robertas-G" rašė čia:
Dar vienas klausimas. Ajsku jei galima. Tikriausiai gerai sita modeli zinai MRD-M300
Kaip jis ir kiek vertas gali buti jei nautodas. Na kiek tu pats tarkime moketum...
Prasom ir kitu kas zinot parasyk, busiu dekingas
Šiaip - nevykęs modelis...Citata:
"Nerijus R." rašė čia:
Esu n+k kartų sakęs, kad kiekvienas išsišokėlis gali netyčia pakliūti ant liežuvio. Taip kad kitą kartą kitas oželis suteikdamas teisę kam nors reikštis, lai geriau pagalvoja ;)Citata:
"Nerijus R." rašė čia:
Yra geras posakis "Duok durniui kelia".. Nerijau, neverta cia su jais prasidet..
[/quote]
Taip kad kitą kartą kitas oželis suteikdamas teisę kam nors reikštis, lai geriau pagalvoja ;)[/quote]
??????
Kas cia kam kokias teses suteikineja???
Įdėmiau perskaityk tada ;)Citata:
"Nerijus R." rašė čia:
:-DCitata:
"Artūras-M" rašė čia:
negi slepyniu dabar zaisim :)
Koks cia ozelis kam teises kazkokias suteikineja?
Gal norejai pasakyti sau???