tik nesipykit del nieku. tiksliau nieko.
Printable View
tik nesipykit del nieku. tiksliau nieko.
uj atvortke sorry nepriskaicevau ko tais matyt....
sorry
gaunas 4500...
viskas ok, man tinka..
tik prasau dar paaiskint kodel nereikia akustikos galui ? (kokiu komponentu ) ?
as galiu sau leist moket siek tiek daugeu nei 5 k lt.. nu nezeurej daugeu :)
taj kiek konkrecei kainuotu viskas su montavimu ? (su garso izoliacinem medziagom) kad plastmasiu nepurtytu :)
aciu uz issamu acakyma...
na galui akustikos nereikia per varzybas. del saves gali nors ir orkestra ten su sodint :DCitata:
"Anonymous" rašė čia:
siaip prisiregistruk ir rasyk i privata del kainu
atvortke:
jau...
kas tau sake kad galui nereikia akustikos? kol kas dar musu tauta nedaaugo iki tokio lygio, kad jos nereiketu... ir tikrai negreit (o siaip ir niekada) nedaaugs. nepamirskit-mes ne italai...Citata:
"ATVortke" rašė čia:
patarciau visiems siulyti sistemas su galu - visi is to tik laimes;)
galo galesi nemontuoti tik tada, kai sistemas "kursi", o ne tiesiog parduosi kokius garsiakalbius ir juos sumontuosi. deja, norint sistema "sukurti", kurimo procese turi butinai dalyvauti ir pats uzsakovas - o tam jiems truksta arba kompetencijos, arba pinigu... :shock:
Nu taip ir raso zmogus - per varzybas - nereikia. o tautai...kaip jau ji pageidauja. Kam reikia - prasom, kam nereikia - valio. O profu darbas uz paimtus pinigus issiaiskinti, suprasti ir max. igyvendinti ko is tikruju zmogus nori :-D
mano manymo, jei nori kad masinoj butu "diskoteka" butinai reikia deti akustika y gala... ot tada taj gaunas neblogas garsas :) sakau todel kad esu girdejes 730 bmw kaip lupo ... na aisku ir kokybiskai.. jokiu plastamsiu brrrraskejimo :) ir labai paprastai padaryta... aisku garso supratimas skiriasi, bet tik profams :) o mums garso vartotojams atrdo viskas paprasceu :)
Aš sakiau ir sakau. Koks sekantis klausimas ? ;)Citata:
"Robertas-G" rašė čia:
as visai susiveliau tai ar reikia gerai, ar diskotekos, ar galingai? ar nx isvis nieko nereikia, jei jau nieks tau nieko nepasiule, vazinesi gordas su gamykline :lol:
Jei zmogui atejusiam pirkti "galingos" muzikos CD vietoj jo megiamo DanceTranceClub`2005 vol.x pamegintu kas nieko nesakes ikisti koki Bethovena arba Rammstein gali nekaip baigtis. O cia tai babkes didesnes...teoriskai ir po velena atgult galima... :lol:
turbut kalbi apie crx'a? lietuvoj dar toli iki tokiu masinu "patobulinimu", tuo labiau is tokiu lauzu, is kokiu ten daro.Citata:
"SerZ" rašė čia:
ne, ne i crx, i ana dejo PS2, 2xsub ir 19' LCD, priekyje nepamenu ka :-D
na o del lauzu - siaip pvz kai as busiu rimtas dede ir turesiu normalia alga, tikrai nedarysiu kaip daguma dabartiniu "prakutusiu" jaunuoliu, perkanciu nauja masina uz ~50 000 pigiausios komplektacijos ir silpniausiu motoru, tik kad iseitu bent vidutine klase (mondeo, vectra ar korola) - tikrai mano akim geriau ciortas (e32) arba bumeris su visais navarotais, odom ir elektronikom sedynese, + garso, multimedia - ir malonumo daugiau sau, ir kitiem, ir respektas is kitu zmoniu - o kad senas grabas... nu kai kurie grabai po to virsta klasika (prisiminkim sixerius, jagus mk2 ir t.t.)
Buvau vakar klp ... kaip kas cia patare rekijoj... ten patiko man... nusipirkau jau mageli alpine 31r ... padare nuolaidike :) kita savaite cvarau savo bmw pas juos... sorry kam ce sutrugdziau savo klausimu... aciu uz patarimus... bet ten gavau tikrai geru pasiulymu...
aciu dar karteli...
Malionu :) Visada yra protingiau pinigus palikti tiem kas yra arčiau namų, o ne kažkur už kardono. Mažoji Lietuva kaip ir turi būti patriotiška :-DCitata:
"bmw535" rašė čia:
:)
Ruslanas maladiec toks zmogelis ten :)
tik 1 dalykas dar nesuprantu :) kodel man jis sako daryti nauja palange (tas tai aisku) bet kodel y ta palange montuod suba ? (y deze )
nu gal supratot ka noriu pasakyt ? :)
gal kas paaiskintumet ? (arturai ? :) :) )
Kiekvienas instaliuotojas turi savo braižą. Jie daro taip, manau turi pagrindo pasitikėti tokiu sprendimu. Aš taip tikrai e34 nedaryčiau, nes tai didelis mašinos darkymas ir apskritai darbas grubokas. Esu prieš automobilių pjaustymą be reikalo. Plius yra nesaugu tokio dydžio kaip palangė medžiagą kišti į automobilio saloną. Avarijos atveju sunku prognozuoti kas bus su tokio svorio luitu... Bet čia mano nuomonė.Citata:
"bmw535" rašė čia:
Nu mano manymu taj reiktu vistiek daryt bandpasa... nu reiks jam pasaisakyt :)
ziuresiu kaip reakcija :)
Zodziu ar nepermokejau uz mageli alpine 31r 1630 lt. ? (kainavo ant stendo 1799 lt.)
aciu :)
jei ir butum permokejas dabar nebepakeisi;/Citata:
"bmw535" rašė čia:
Bent noriu zinot :)
tai jei kainavo 1799 o nupirkai uz 1630 tai argi cia permoka? kazkaip panasiau i gera nuolaida...
Turejau omeny : kiek kitur kainuoja ?
(su saskaita)
Apie subus bagaze :)
tai bandpass'as i bmw 34 geriausias dalykas ar kaip ? ar cia priklauso tik nuo montuotojo ?
aciu uz supratinguma ir uz saunius atsakymus ;)
cia priklauso ir nuo subu ir nuo stiprintuvu ir nuo energijos tavo bmw ir nuo dezes tipo ir nuo tavo klausos ir truputy nuo montuotojo :wink:
Galima konkreciau ? ...
matai vieni sako kad geriau bandpasas o tas motuotojas sako kad reik geriau darytnauja palange su deze subuj. bei koksialus y gala ikist...
suba sako deti dragster.. stipra komponentams priekiniams alpine stipra subuj taipa alpine, komponentus irgi dragster... gale koksialus junkt nuomagelio.. magelis alpina 31r ...
Su tokiu biudžetu kiščiau gerą dvijuostę sistemą į duris. Gerą keturkanalį stiprą ir normalų bosą bandpass'e. Viskas, daugiau nematau ką galima dar įdėti už tuos pinigus. Kišti galinius garsiakalbius ir juos leisti nuo galvos yra nesamonė, nes kokybė smarkiai krenta. Jeigu tkrai reikia galo, tai geriau dėti normalų penkiakanalį stiprą ir imti jautresnį subą.Citata:
"bmw535" rašė čia:
arturai gal kartais turi kokiu standartiniu banpasu prigamines y bmw e34 ? :lol:
nes matai butu gerai kad per kokia dienele sumestum man suba y bandpasa :)
nes as is pajurio.. ir kaune netureciau kas veikt savaitike :)
arba galetum pasigamint kokia dezute :) ir as atvarau masinele savo ir imetam per dienele :)
nu dar pagalvojus galetum ir dureles penktukui bmw is kur istraukt ir padaryt :lol:
ble nu i kodel as ne kokiam kaune ar vln gyvenu kur normaliu zmoniu kurie supranta kas yra garsas.. tfu tfu fu kai spjaudaus as...
kai pavardinai visokius dragsterius, pries akis iskart iskilo vaizdelis is F&F. kai aplink varikli spalvotom slangelem nigeriai tupciojo ir linksejo galvom - not a bad way to spend 10 000 dolars... kazinau kodel man taip susivaideno...
:lol: :lol: :lol:Citata:
"SerZ" rašė čia:
LAbai geras pasakymas :)
maladiec :)
SerZ, ar per pora dienelius sumestum (graziai ir gerai) prikinius omponentus y dureles ? (o gal reik deti 3 juostu ? )
sakykim koki sestadieni 8.00 masina as tave o sekmadieni 18.00 pasiimu ?
Skau gal reik neskubet.. susidet gerus daiktus...
is pradziu reik susidet tik prieki ( 3 juostu kompunentus ?) o paskui galvt ape gala ?
tavo atveju nezinau, bet rusu liaudies ismintis sako "pospesys - svet nasmesys" - galvok.
p.s. as pats aparaturos ne sau nededu, tik galiu paderint kainas pirkimui
ehh :(
as jau galvojau kad kas sudes gerai man arapatura :)
o tai gal zn kas galetu sudet per sestadieni - sekmadieni ?