Kicker Solo X 18 ;) jei turi vietos gali ir du vnt. ir viskas, kuo čia laužytis, kaip boba :D
Printable View
Kicker Solo X 18 ;) jei turi vietos gali ir du vnt. ir viskas, kuo čia laužytis, kaip boba :D
O kaip su Eton Crag?gal vieno uztektu?
(pavadinimo nzn,autogide tox stovi 1000w rms) grotas
Nu jo pasiūlymai nelabai kokie, CRAG ir solo X visai ne į tą pusę, ko man reikia.... Turbūt pasiliksiu viena W7 ir tiek, na gal su laiku i 12" pasikeisiu, nes kiek perskaiciau, tai susidarau isvada, vos ne taip, kad nėra nieko geriau už W7 :D
tai kad didziausio entuziasto nebera :D
Ar tik čia ne tas kuris užblokuotas? :)
pagal mano kuklius pastebejimus tas pats :) OT
tiesa senai pasigendu sio vyruko-kas jam nutiko?uz ka ji taip :D ?kaska matyt praleidau.....
praleidai :rolleyes:
Siaip, ruosiuosi ARTURUI M rasyti peticija, del baninto Igorio grazinimo i foruma. Manau gana laiko jau praejo - ko gero pasitaise... Kalejimas dar nei vieno geresniu nepadare...:)
Ko gero ARTURAS tuo paciu paskaitys - zinosiu ar mintis verta tolimesnio eskalavimo.
nera taip jau ziauriai ;)
repas, elektronika, popsai ir pan - groja gerai, bet rimtesniai ir greitesniai muzikai (dziazas, greitas rockas ir pan.) jis netinka ir tiek, per letas jis ant greitesnio zemo daznio.
pats turiu 12w7 su JL 1000/1 del to ir zinau ka sakau :)
beje SPL jis irgi nieko blatno ;) uz tuos pinigus yra vertesniu :)
beje pats zemas daznis man mielas ausei nes turi daug gylio ir galinga banga ir tiek.
bet keisti ir as pamastau ji kad ir i 10w7 - gal butu greitesnis ir vietos maziau uzimtu masinoje deze :)