Bea abejo garsas ;) Šiandien trumpai Vilniujer būsiu.Citata:
"muzotonas" rašė čia:
Printable View
Bea abejo garsas ;) Šiandien trumpai Vilniujer būsiu.Citata:
"muzotonas" rašė čia:
Be abejo garsas su gera scena :lol: , Vilniuj būsiu gal tik mėnesio pabaigoje (važiuosiu pasiimt instaliacijos "grožybių", tik nežinau kada jas parvež) , būtu idomu kokiais grotuvais ruošies nustebint ar tas pats grotuvas tik atjungus DSP. Dar pasikartosiu kad mane labiau kamuoja scenos klausimas, kitaip turbūt ir nebučiau toks užsispyręs (dėl DSP naudojimo) :wink:
Tai kai eini į koki nors koncertą ar dar kur tikras garsas visada sedi geruose vietose?
Mirka.
Dėl koncerto tai tu teisus ,nevisada atsisėsi kur nori ar geriausiose vietose o savo auto klausydamas muzikos negaliu pakęst kai solistas "sėdi ant spidomatro" aisku jei to nenumatė garso rezierius darant įrašą. Šiaip sceną nusistatau iš "EMMA" ir dar kelių CD tarp jų ir su koncertiniu įrašu ir mėgaujuosi tuo ką atgroja mano vargana sistemėlė :ploju: nes kiek suprantu iki tikro garso jai dar TOLI :cry:
Gince,
Pavardyk please keleta dėmesio vertu procesorių ir apytikrias jų kainas :)
Alpine PXA H 900
Pioneer DEQ-P9
Alpine PXA H 700
Kainų nerašysiu :wink:
Dar yra ALTO MOBILE DRIVE 30
Phoenix Gold DEQ COMP
Sinfoni (fazių reguliatorius)
ir t.t.
Modelių išdėstymas atsitiktinis ,išskyrus PXA H 900, tas visiem duos į kaulus....
Kaina irgi ;)Citata:
"Gincė" rašė čia:
kad dabar daugelis aukstesnes klases grotuvu modeliu savyje turi daugiau ar maziau isplestus DSP.
Tuo geriau. Nereiks pirkt ir jungt išorinio... Apie vidinius ir išorinius mano nuomonė nepasikeitė...
Tiesa jau yra DSP ir stiprintuvuose Kenwood,Alpine ir t.t.
Už tai ir grojimas patapo sintetinis... ir sunku ką nors iškastruoti...Citata:
"Egyda" rašė čia:
bet juk dar yra Nakamichi, jie dar nepropaguoja DSP.
bet pradejo propaguoti MP3 :D