Tai geriausiu atveju bus 2AWG (35mm^2). Bet žiūrint į nuotrauką nepanašu.
P.S. Stiprintuvas nuotraukoje Boschmann XR-777 :drunk:
Printable View
nu ok, galiu pažiūrėti :ku)
pas mane 25mm2 ir du stiprai ir nieks nemirksi ;) ir nereikia jokių kondikų
Stipreką keisk, bičiuli visų pirma - su tokiu "aparatu" ar tu laidus storinsi, ar tu kondiką jungsi - nepasitaisys situacija iš esmes.
Jei tokį patį tokiu pačiu pakeisi - tai nieko nesuprasi. Bet jei normalų, kokybišką pajungsi į sistemą - tada pamatysi kaip ir kas.
[QUOTE=Vilmantas;127852]Jei tokį patį tokiu pačiu pakeisi - tai nieko nesuprasi. Bet jei normalų, kokybišką pajungsi į sistemą - tada pamatysi kaip ir kas.
Tai viskas man y pinigus juk atsireme... Jei tureciau pinigu ant normaliu kokybisku dalyku tai nuvazuociau pas mesitus numesicau 10k LT ir sakyciau sugruskit aparatura ir neklausineciau ce nieko :D
[QUOTE=manacas;127856] Joa :) :beer: Tai va tame isme kad pinigo visai nebeturiu. Tai kad ir sita prastumsiu stipriu tai nieko geriau nenupirksiu :) O seip sviesu prigesimas tai reiske ytampos svyravimas visoi auto sistemoi. Tai dar klausimas pasistojo ar kokiem masinos kompam nepakenks?
http://images.mitekusa.com/store/XL2...9014949861.jpg
čia tau paaiškinimas...tas storiausias kabelis nėra net 62kvadratų , man atrodo tik 35(jei labai klystu tai atleiskit :D )..tai kad tavo laidas storesnis ar plonesnis už tą? plonesnis, tai kad ne 63... :)
Blemba žinok nežinau. Jau čia man ir pačem sunku pasakyt :) Lyg ir tokio storio kaip tas melynas. Ech čia iš tų nuotraukų sunku :) Nu nežinau. Bet juk aš apskaičiavau, kad pas mene 63mm. Tai jei blogai skaičiuoju tai td nk nesuprantu :) Ir tai reiške kad žiauriai nusišnkėjau čia forume :(