Kaip nebūtų man nenaudinga, tačiau pritariu tokiam požiūriui...Citata:
DEIVISC link=topic=2831.msg35910#msg35910 date=1142624999 rašė čia:
Printable View
Kaip nebūtų man nenaudinga, tačiau pritariu tokiam požiūriui...Citata:
DEIVISC link=topic=2831.msg35910#msg35910 date=1142624999 rašė čia:
nors ir Praėjo beveik metai, buvo daug galvota, planuota, bet kaip visada pinigai isleidziami ne ten kur reikia ir pan... tačiau man kaskoks "nesveikas" noras ira pasidaryti sias kalonelias.... spikare.lt suma be dėžes viento lygi 939lt
http://www.spikare.lt/index.php?id=2...20&begin=0
nzn net ka daryti, noriu, bet gaila pinigeliu...
ka būtų galima pasigaminti panasaus uz ~1600lt kad būtų du vienetai... ir kaip del situ , gal jau daugiau nuomuoniu atsirastu, nes kažkaip labai kaskada hebryte nuo temos nuklydo :)
o tai ketini koncertus rengt ar gyveni sporto salėj, o jei tikiesi nesveiko kalimo tai žemų juose nerasta :smt017, nu namie tikrai nieiko gero iš jų nebus
niu mano kambariukas tik 20kv.m. taciau baliukai yra labai daznai rengiami, tat ir nzn ka daryti... muzika ir namie labai garsiai klausau :) megstu atsipalaiduoti :) o gal ka galima pasigaminti praktisko? ir i baliukus nusinesti, ar tronsportavimo metu kad neapsidauzytu (laminatas tai bijo tokiu dalyku) ir kad i kambary nebutu geda pasideti :) nes tarkim siuos kur noreciau gamintis, tai tikrai nebutu geda :)Citata:
amas link=topic=2831.msg44771#msg44771 date=1159779489 rašė čia:
tai ir gaminkis panašias jie tau to triukšmo reik, bet su šitais garsiukai bus nekas pažiurėk net iki 50Hz nekabina, sienu nepadrebinsi, nežinau koncertinėm nelabai domiuos tai ir tiksliau nieko nepasiūlisiu, elektronika.lt foruma akustikos sklity paieškok
nelabai as tuos hz ir ta grafa suprantu.... :oops:Citata:
amas link=topic=2831.msg44800#msg44800 date=1159803556 rašė čia:
:smt017 kaip čia paiškint, nu žodžiu kuo mažiau hercų tuo žemų daugiau,
nu bandom aiškint pasitelkę vaizdines priemones :twisted:
http://img502.imageshack.us/img502/3031/grafikasln3.png
mašinose kai gerai kala būna pikas ties 50Hz, jie nori sienas drebint nurėtu tas viskas prasitest bent iki 30Hz, subas turėtu bent iki 25Hz kabint, šeip idealu būtų jeitas grafikas būtu tiesė
nu daugmmaž kaip mokėjau privėliau O:) :smt017 gal kasnors aiškiau :twisted:
P.S. blecha apkarpė mano paviekslą truputį, bet nieko svarbau lyg nenukirpo :smt017
čia cielas
Painto dievas :ploju: seip liktai daznis dauzantis plauciu yra tarp 80-120hz... (ta prasme jei nori kad butu garsas panasus kaip diskotekose)... padarai pikiuka toj vietoj ir laimingas kaimynus gasdini :supz:
O tu čia pele paišei ar su kokia specialia priemone, kad taip gražiai gavos? tikrai fantastiška vaizdinė priemonė! ;)
pele :)
kažkada senei budavo toks puslapis jippii.lt ir ten toks žaidimas-chatas, maždaug nupieši kažka kiti spėja ką nupiešiai, nu tai ten daug laiko praleisdavau :lol: :lol: dar buvau nat photoshopo užsikabinęs
aišq. matos, kad įgudusi rankelė :D