-
Ats: audi 100 c4 sedanas 93m. JL audio 12v3 d2 bosas ir 2000lt
o tu pamastyk, akip pakaitintum, kur tik ranka vos eina uzkisti :) ten pas tave duryse taip pat daug neatviru vietu, dziaugiesi, kad feno vejelis pasiekia ir net nematai kur klijuoji. Kad statybini bituma naudot, tai turi buti labai geras priejimas prie viso pavirsiaus. Kazkur buvo rasyta, kad rezultatas gaunasi geresnis, bet skaiciuojant laika, kuris buvo sugaistas darbui, gaunasi gana brangiai. T.y. daug laiko atima
-
-
Visai nemačiau, kad yra dar 2 puslapiai ir jau su pdarytais podiumais, bet gal kam pravers ir gal negausiu :smt021
-
Citata:
Vytis link=topic=4391.msg54294#msg54294 date=1170957420 rašė čia:
Nu ka ainu perdarinet podiumus :D nes netilpo, nors anakart tilpo... :D
Speju su virsutiniu isoriniu kampu problema iskilo?
-
Citata:
Arunas B link=topic=4391.msg54348#msg54348 date=1170966458 rašė čia:
Citata:
Vytis link=topic=4391.msg54294#msg54294 date=1170957420 rašė čia:
Nu ka ainu perdarinet podiumus :D nes netilpo, nors anakart tilpo... :D
spėju su virsutiniu isoriniu kampu problema iskilo?
visiskai tu teisus, jis i panele lyst nori, aisku jaigu gerai trinktelsi tai uzsidarys! :D bet jau nupjoviau ir paspakliavau, ryt susveisiu ir uzsidesiu apmusimus ant masinos, bei kalonkes, reik pagaliau isgirsti kaip groja :) kaip man atrodo tai visai neblogai man ten viskas gavosi :) vesiu pas odininka kad apsiutu, nu ziuresim...
-
na satai damusiau as tuos podiumus :) nuveziau pas odininka, sake padarys, ir ta skyle uzdengs :) ziuresim kaip gausis, kadangi pridyrbau ko nereikia tai ir jis turės ka paveikt :) toj vietoj kur podiumas su medziaga lieciasi, sakiau uzleisk odos daugiau, gal nekaip atrodys, bet bent i akis nekris, bei ta skyle apklijuos, nu ziuresim kas gausis, būtinai nufotkinsiu ir jums mieli klubieciai parodysiu! :)
nupirkau 5 lapus bitumo, bet nerandu sildomo garazo, vapsie jokio garazo, nzn kur klijuot, lauke turbūt nepavyks apklijuot :) ziuresim, tesiu garazo paieska toliau :)
-
nu lauke klijuot tai būtu savižudybė manau... :smt018 pajieškok geriau garažo.
-
Citata:
EXONN link=topic=4391.msg54555#msg54555 date=1171255397 rašė čia:
nu lauke klijuot tai būtu savižudybė manau... :smt018 pajieškok geriau garažo.
man tai dzin :) as ir taip prie minus 11 pasedziu po 10 valandeliu tvarkydamas ir ciustindamas masiniuka, bet bijau kad bitumo galiu tinkamai nepriklijuot ir galiu sugadinti, o jis juk ne centus kainuoja...
-
Nu ka pasijungiau tuos komponentus, apmusimus uzsidejau, nu ka groja, gerai groja, tikrai kaip en gamykliskai, bet turbut esu ir ne kaip as ten suureguliaves... stiprintuvas nesa, tik turbut tikrai teks kondika statyt, nes truksta soves jodai ir pajungus komponentus bosas jau nebe kaip bosas :D :D :D foto ikelsiu veliau kaip susuksiu rankenas ir pan, nes dbr kyso laidai ir pan, ir i darbe lekt reikia. nzn... groja :) manau reik profesonalo ranku kad pareguiuotu :) nes su manim beprasmiska.... tai vat, ir man atrodo kad komponentai per daug juda, ar nebus per didelis tas turis tose duryse? nu tikiuosiu kaip apklijuosiu viska tai gal maziau judes ir geriau viskas bus, tai tiek :)
-
bl... klausau klausau ir kaskoks šūdas manyje verda negi as tiek LT palikau uz toki garsa? nu ka zinau, groja, graziai, svariai :) Kely family, Riaubiskyte... bet tik deka tu aukstadazniu! tie midbasai (jai galima taip vadinti) tai vapsie tik del fono man jie kaskokie! kazinau, groja, visiem patinka, bet man kažkaip ne taip... isjungus bosa tai maždaug gali tyliai klausyti kad tie midbasai nepradetu grybauti... gal jiem kaskoks TURIS/DEZUTE reikalingi??? gerai kad bosas valina gerai, tai taip kartais grazu būna, bet jai paleidi dideliu garsu, ir boso duodi tai toks vaizdas kad bosas sau kaska groja o priekis ir kaska ten sau groja, nu sakau kitiek O.K. man šūdas... aišku duodu zviegianciu tai ZJB :) bet kai per daug tai vapsie svilpia/snypscia i ausy... kaskokia direvnia... gal sakau kokie būna mini mytai kaune, galeciau prilekti, kas is nusimananciu gal galetu mestelt aky, bandziau ir reguliuot ir pan... nzn. gal gerai, gal levi komponentai. nzn :) stipras tai nesa viska, tik kondiko verkiant gero reikia... nzn. tikejausi geriau... o gal kokie brokuoti tie komponentai? nes nx. šūdas uzvire. ant mago padares kur reguliuoja komponentus tai -7BOOS +5Tweeter ir maždaug 25 alpinos garus, o magnatas papildomai nepagarsintas... ir taip galima klausyti, boso jie man negroja... nei viena nei kita puse... nx. bl.
p.s. komponentams apie 15 val. davaiu garziai, nedideliu garsu prasigroti, kiekviena karta leidziant sistema, leidziu apie 2/3 min viskam isilti nedideliu garsu, ir poto palaipsniui didinu garsa jai man to reikia, niekada neleidziu ant visos katuskes... taip kad tikrai esu pasimetias...
-
Tai kad pas tave tik du daiktai normalūs - galva ir subas. Visa kita ir negali groti....
-
O tai komponentai kaip tarkim uz 650lt prasti??? galvojau kad viesvien puse velnio bus...
-
Pavartyk forumą, manau ne kartą esu išsakęs nuomonę apie juos. Negi tau atrodo, kad tai veltui ? ;)
-
Citata:
Vytis link=topic=4391.msg54804#msg54804 date=1171472437 rašė čia:
-7BOOS +5Tweeter ir maždaug 25 alpinos garus, o magnatas papildomai nepagarsintas... ir taip galima klausyti, boso jie man negroja... nei viena nei kita puse... nx. bl.
prie -7 jokie midbasai tau nebosins.Pabandyk bent ant nulio pastatyt,situacija kardinaliai keisis,tik spėju Tu jau ir tai isbandei,na nžn kiek girdėjau su midbasu pas juos mažiausios problemos ir jie duriniai tad spėju kad su nustatymais kažkas gali būt ne taip... A šiaip filtrus teks bet kokiu atvėju chimičint jei norėsi kad būtų galima padoriai klausyt...
P.S. Hi Pass filtra ant kiek herzu nustatęs? turėtų būt ne daugiau 80Hz,bet pabandyt vertetų ir iš vis be filtrų paleist...
-
pabaiga podiumu :ploju: :ploju: :ploju: :supz:
foto:
http://www.vytis.eu/audi%20C4/Podiumai/62.JPG
http://www.vytis.eu/audi%20C4/Podiumai/63.JPG
http://www.vytis.eu/audi%20C4/Podiumai/64.JPG
http://www.vytis.eu/audi%20C4/Podiumai/65.JPG
http://www.vytis.eu/audi%20C4/Podiumai/66.JPG
nu gal nera labai ispudinga, bet rezultatu as patenkintas :) gavosi tvirti, dabar gerai, tandziai užsideda, nebarsa patys apmusinmai, aišku dar kaskada teks su garso izolecija padirbes :)
nu prasideda geriausia vieta, islaidos! :)
10 ploksciu is MDF 16lt (panaudota tik 3)
Stiklo audinys, spakliai, svitriniai, derva, kietintojas, atskiediejas 50lt
Siaurapjuklis, spakliuotes, dildes 70lt
aptraukimas oda daviau 80lt :) (galima buvo ir mažiau, tačiau greit padare :) )
viso: 216lt :)
tačiau dar visko liko dar kokiem drasiai 4 vienetams :) o jai atemus irankius tai viso būtų 146lt, manau nera taip jau daug :) plius gavau daug naudingos informacijos, radau pazinciu :) taip kad viskas i nauda! ir ira toks didelis minusas, kad teks sandely tvarkyt... bet nieko :)
-
Citata:
Artūras-M link=topic=4391.msg54808#msg54808 date=1171473385 rašė čia:
Pavartyk forumą, manau ne kartą esu išsakęs nuomonę apie juos. Negi tau atrodo, kad tai veltui ? ;)
ieskojau forume su paieska, tai kad nieko zinok ir neradau.... beto kaip tik radau gerus atsiliepimus apie juos, cia as turbut vienintelis nepatenkintas :)
-
Buvo daug diskusijų šia tema, tačiau ko gero jos išnyko ryšium su kažkada buvusiomis hakerių atakomis prieš forumą. Pradėkit naujai krauti atsiliepimus apie šiuos garsiakalbius, nuo to išloš kiti :)
-
na štai, pagaliau pabaigei :ploju: šaunu :smt023 man visai patinka ;) o čia tas aptraukimas 80lt, tay su viskuo, oda ir darbas ane? :oops: šaunu, nemažai naujos info gavau, pravers pačiam :smt023
-
jo su viskuo, seip 60 prase, bet kadangi grybo pripjoves buvau, tai sakau daryk kaip uz 80 :) juk visiem gyvent reikia :)
-
na stai biskiuka bagažinės skyriu ziurinejuosi... kaip kas kur ir pan...
keletas foto:
LAIKINAI FOTO NERA
pasiziurejau kokia dezia reiktų daryti ji turėtų buti maždaug tokia:
http://www.vytis.eu/audi%20C4/Kita/bosas.JPG
rankos i po svenciu dreba ;) :d
nu kokiu ideju būtų? galima zaisti su portu i galine palangė, galima uždaro tipo bei fazikine su mediniu faziku kur prieš tai rodziau, bet kaip apskaiciuoti kad būtų gerai? :) :oops:
sory niekaip nesurandu kaip pakeisti formata, veliau viska sutvarkysiu, sumaziniu rezoliucija ir kb. :)
-
nu ka pora dieneliu vazineju be boso, tik tam kad ismokciau reguliuotis :) visdelto tie komponentai ir nebloga bosa turi :) pareguliavus supratau, kad visai viskas ten neblogai tik zinoma neaisku ar uz tokia kaina jie ir groja... seip graziai skamba ir palyginus kokybiski, bet tik iki tam tikro garso, pagarsinus pradeda tiesiogine to zodzio prasme "snypsti" cikcai (bet manau dar nemoku nureguliuot) o dar labiau pagarsinus ima ir patys sesioliktukai grybauti, arba net "barsketi"... taip kad didesniu garsu ten kokybes nerasta... seip patinka man tie aukstadazniai :) manau neblogi, gerai garsa skleidzia.
nusipirkau fena, aisiu i lauka klijuoti bitumo :) manau dar kokia 5 lapus nupirksiu ir bagazine bei palange apklijuosiu, bei manau po kokia lapa i galines durelias... nes kaip foto matete ten ne kas :) bei manau kad galine palange gal is 18 drozliu padaryti? kaip amnote, turetu sumazeti vibraciaj, nes manau bitumas tikrai daug daugiau kainuotu negu nauja palnge isdrosti :)
nebukit abejingi, imeskit kokiu nuomoniu :)
P.S. :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 ACIU :)
-
Lauke klijuosi bitumą ? :smt017
Gal palauk pavasario, nelabai įsivaizduoju, kaip tokiam šaltyje gražiai suklijuot..
-
galvoju nestis lapus po viena pries tai viska pasiruosus, kad nespetu islati bitumas, tik vat kaip su ta skarda... daug siditi ir negalima dar dazai atsoks, sakai pavasario? as ir gavoju kad gali tinkamai neprilipti.... man atrodo tuoj garaza vietoj siltnamio pasistatysiu :)
-
Jei nusipirkai buitinį feną tai neperkaitinsi. O jei profesionalų, tai labai gerai bitumas klijuojamas šildant ant koki ~150 laipsnių.
-
Citata:
BigBug link=topic=4391.msg55023#msg55023 date=1171708593 rašė čia:
Jei nusipirkai buitinį feną tai neperkaitinsi. O jei profesionalų, tai labai gerai bitumas klijuojamas šildant ant koki ~150 laipsnių.
nu ta statybini, tikrai ne kur plaukus dziovina, mokejau net 39lt ir puse metu garantija dave :D usteks jo pakankamai ten daugiau raso, tik bijau kad neissilyditu rankose :)
-
o tay negali pasiieškot kokio šildomo garažo ir susiklijuosi sau šiltai ir normaliai? :smt017
-
nera, jau savaite ieskau :D beprasmis dalykas, yra garazelis, bet nesildomas, galeciau pasisilditi pats, bet ten net duris mano neatsidaro kai privarau prie pat kito sono uztenka vietos vos man islipti, tai vat... o vietos mano kieme daug :)
-
Citata:
Vytis link=topic=4391.msg55016#msg55016 date=1171707226 rašė čia:
šiaip patinka man tie aukstadazniai :) manau neblogi, gerai garsa skleidzia.
o as galvojau,kad groti ir garsa skleisti tai du skirtingi dalykai..
-
Citata:
Lenikas link=topic=4391.msg55125#msg55125 date=1171748291 rašė čia:
Citata:
Vytis link=topic=4391.msg55016#msg55016 date=1171707226 rašė čia:
šiaip patinka man tie aukstadazniai :) manau neblogi, gerai garsa skleidzia.
o as galvojau,kad groti ir garsa skleisti tai du skirtingi dalykai..
gal ne taip apibudinau, bet omeny turejau kad pakankamai visur gerasi girdisi, nera taip kad butu kokie kryptiniai, nu auksatadazniai man tikrai patinka tik sesioliktukai ne kokie...
-
tai del dezes bus kokiu pasiulimu? galima ir montuoti fazika i palange, galima ir uzdaro tipo, bei su mediniu faziku (pastarosios atyveju nezinociau kaip tikamai apskaiciuoti...) nu tai kokios idejos?