o as tai neistveriau ir nusipirkau genesis four channel, nzn kaip jis groja, bet nors ant dušios gera :D :D
Printable View
o as tai neistveriau ir nusipirkau genesis four channel, nzn kaip jis groja, bet nors ant dušios gera :D :D
As tavo vietoj imciau viena suba ir pagerinciau priekine akustika. As irgi galvojau desiu 2 bosus ,bet paskui persigalvojau :) Juk 2 bosas neduos dvigubai daugiau garso...Citata:
"ARAS" rašė čia:
Be to tie herzai kiek cia skaiciau yra plaktukai :) labai kietas zemas... geriau paieskok ka nors geresnio :)
Manau tu daug mažiau nutuoki, nei tipiškas mano klientas :lol:Citata:
"byjadz" rašė čia:
[quote="byjadz"Juk 2 bosas neduos dvigubai daugiau garso...
Be to tie herzai kiek cia skaiciau yra plaktukai :) labai kietas zemas... geriau paieskok ka nors geresnio :)[/quote]
Mn ir nereikia kad dvigubai geriau grotu :D Nu nezinau kaip pas kitus bet pas mane tas hertsas imestas i 40 litru deze su 8cm plicio ir 18 cm ilgio faziku ir net labai minkstas isejo :D As juo kolkas pilnai patenkintas. O prieki koreguosiu kai draugelis susitaupys lt. ir nupirks manaji nes jam labai patiko kaip jis groja:)
Atsiliepimas apie arizona am2190
Galios turi tikrai daug ir nesigailiu kad nusipirkau isbandziau ir draugeliu subus visus atkrate kaip turi but :supz: :smt020 :ploju:
Planuoju dar toki nusipirkt tik mazesni priekiui
vargu ar rasi nebeimportuoja jų :smt022
Na kolkas dar yra pirkt am-260 komponentam uzteks
Kur dar yra? man labai reikėjo tai niekur neradau.
Neisduosiu reieks paciam pasimt kol dar yra :smt019 O:)
tai jei turi ne viena tai užteks ir man ir tau :)
aukcijonus galima daryti su arizonom :D