tavo žiniai labai gera sistema kainuoja nuo 15000lt ir tt. ir ne vienas tokią turi, o tavo tie polk momo skirti tiuningo šou bet ne garsui taip kad vėl beleką kalbiCitata:
Nerijus R. link=topic=3261.msg34105#msg34105 date=1139996205 rašė čia:
Printable View
tavo žiniai labai gera sistema kainuoja nuo 15000lt ir tt. ir ne vienas tokią turi, o tavo tie polk momo skirti tiuningo šou bet ne garsui taip kad vėl beleką kalbiCitata:
Nerijus R. link=topic=3261.msg34105#msg34105 date=1139996205 rašė čia:
idomu ar galima sudalyvauti garso varzybose tik garso klaseje visiskai nerodant komponentu kas instaliuota? man tokia mintis idomi kilo noreciau ja patikrint :)
Būtų eilinis "aklas testas".Tai yr gerai. :smt023
isitikines del polku? :) neseniai kaip tik tokius susidejau,tiesa senesnius MM6 ,tai yra keli zmones ,kurie juos su Focal Utopijom drasiai lygina...Citata:
DEIVISC link=topic=3261.msg34129#msg34129 date=1140033100 rašė čia:
Nežinau kaip komponentai , bet Polkaudio Momo serijos 12 subas pasirodė neįpatingai.Atsirado pigesnių ir geriau grojančių.Šiaip jis gal galios turi pakankamai ,bet muzikalumo trūksta.Taip pat trūksta ir jautrumo.
Na subas pas mane irgi polk momo tik dar nepajungem. O kaina jo neypatingai didele,pats mokejau 430 berods,tai stebuklu aisq tiketis neverta.Uzsienyje jie is vis pigus 100 zalio kazkur ir visi kaip vienas rekia ,kad uz tokius pinigus geriau nepaimsi...Citata:
Artūras S link=topic=3261.msg34186#msg34186 date=1140273349 rašė čia:
Kas liecia komponentus, tai maniskiai groja tikrai labai gerai,watu ir detalumo per akis... Dar atsimenu kaip vienas veikejas bande itikint ,kad polkuose kazkas negerai ,tai jam viduriu truksta ar dar ko,bullshit... Avtozvuke irgi vien geri atsiliepimai...
Beje maniskiai yra deziniai patalpinti mazdaug 10l dezese...
Man vis vien kas ką rėkia , aš turiu savo ausis ir žinau kaip turi skambėti.Viskas yra subjektyvu.
Taip ir turetu but,nes jei klausysi kas ka sako ,tai tikrai nieko nebus... Gyvas pavyzdys jusu forumas,cia tiek subjektyvios info,tiek suinteresuotu zmoniu nors vezimu vezk... Pradzioj buvau naivus viskas buvo idomu ir vos nepasimoviau ant keliu forumieciu "naudingu patarimu" Geriausia klausyt instalerio jei pats nesigaudai...Citata:
Artūras S link=topic=3261.msg34214#msg34214 date=1140299772 rašė čia:
Beje kokio litrazo ir tipo dezej stovejo polkas?
45litrai ,uždara dėžė.Vidutiniškai dampinta.
o blia juk gamintojai rekomenduoja berods 24l uzdara,o su instaleriu aptarem ,kad ji turi but maximum 30litru, tiesa dar neskaiciavom su programom...Citata:
Artūras S link=topic=3261.msg34221#msg34221 date=1140350456 rašė čia:
Labai atsiprašau už netikslumą.polkas buvo bandytas 30litrų.Senai tai vyko tai atmintis pavadė.Tada iš kokių 15 garsiukų išsirinkome Velocity VCS 1200.
Nieko tokio :) Nu bandysim klausysim savo ausim kaip groja,pajust kazka stebuklingo as nesitikiu ,o ir poreikio tam nera, svarbu ka kalbasintu kak palozeno,o to sakei jam lyg ir netruksta :)Citata:
Artūras S link=topic=3261.msg34223#msg34223 date=1140350850 rašė čia:
Siaip pasirinkau as ji tik del to kad komponentai tos firmos,jokiu nuomoniu nei is instalerio nei is kitu lietuviu neteko girdet,tu matyt busi pirmas isreiskes savo nuomone lietuviskuose forumuose nasciot etobo suba...
Polkai" kalbasins".Šiaip šita firma yra žinomas akustikos (ir buitinės)gamintojas.
ar tu isvis supratai apie ka as kalbu???Citata:
DEIVISC link=topic=3261.msg34129#msg34129 date=1140033100 rašė čia:
px man tie polkai ir tos ivolgos.
as norejau pasakyti kad ne viskas pinigais sprendziama!
bet tau tik pinigai galvoje kaip matau...
apgailetina
tai gal tu gali izduoti paslapti forumieciams kas deda pigiai ,gerai ...Citata:
ar tu isvis supratai apie ka as kalbu???
px man tie polkai ir tos ivolgos.
as norejau pasakyti kad ne viskas pinigais sprendžiama!
bet tau tik pinigai galvoje kaip matau...
apgailetina
Na tu neparašei, tada aš galiu parašyti - [size=40pt]NEREIKIA[/size]Citata:
Nerijus R. link=topic=3261.msg34060#msg34060 date=1139911101 rašė čia:
Ir tik maža dalis su nušokusiais smegenim, ne visai protingų kuriem reikia. Na šiame forume tokių yra O:)
Jo...Artūrui reikia alaus... :partyman: :smt020
tačiau gamintojai suranda nemažai tų vadinamų bepročių (hobio aukų), nes bankrutuotų :smt022Citata:
Artūras-M link=topic=3261.msg34555#msg34555 date=1140721231 rašė čia:
Šiaip gamintojai randa ne tų kuriems garso, o tų kuriems reikia blizgučių ;)Citata:
DEIVISC link=topic=3261.msg34567#msg34567 date=1140726599 rašė čia:
kas blizga tas pigiai dažniausiai kainuoja
:supz:
VALIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pinigai valdo pasauly :twisted:
Neturi pinigų - valdo tave :smt021
o kam man pirkt brangu,jei as vis tiek negirdziu skirtumo? :twisted:
Girdi ,tik pats to nežinai ir nesupranti.Tas pat liečia kitus kas neapkurtę arba nekontūzyti.
kartais man atrodo jog kalbama ne apie audio skambesi o apie tai kas kiek kainuoja..
kaip gaila,kad as apkurtes ir kontuzytas,vienas privalumas-pinigu susitaupo.........
kaina ir skambesys yra priklausomi viens nuo kito, žodžiu vėl tema iš naujoCitata:
elviukai link=topic=3261.msg34629#msg34629 date=1140806111 rašė čia:
Ir ką tuom įrodysi ? Galvoji atradai kažką naujo ir niekas nežino kad galima labai gerą sistemą padaryti iš garsiakalbių, kurie sumoj su subu kainuoja maksimum 200 LT ? Relax, nieko tu nenustebinsi. Tik sistema gaunasi absurdiška - norėdamas gero rezultato (muzikalumo prasme) turėsi sukišti grotuvą kainuojantį labai nemažus pinigus ir atitinkamai paruoštą stiprintuvą.Citata:
elviukai link=topic=3261.msg34146#msg34146 date=1140127522 rašė čia:
Ir dar vienas paradoksas: tavo sistema gali puikiai groti, tačiau varžybose gausi malkų nuo boshman aparatūros savininko, su sąlyga kad ta mašina protingai padaryta ir sukomplektuota ;)
P.S Pirma varžybinį diską pasiklausyk ir taisykles įdėmiai pastudijuok. Teisėjavimas vyksta ne pagal tavo norus, ir tuo labiau niekam neįdomu kaip groja muzika mašinoj. Viskas vyksta pagal iš anksto nustatytas kiemo taisykles. Taisyklės protingos, tik forma vienoj pusėj, o turinys kitoj, $ akyse. Pabandyk be emocijų suprasti ką parašiau . Gero savaitgalio :-)
Be taisyklių nieko nebus.
Perlenkei lazdą ,kad niekam nerūpi kaip groja muzika automobilyje.Komercija be abejo yra ,tačiau be jos renginys būtų siauram ratui žmonių ir tas visas reikalas galėtų egzistuoti tik kaip nedidelis mėgėjų klubas.Realiai jis ir yra tas klubas.
Nei trupučio. Su EMMA disku nekalbėkim apie muziką ;)Citata:
Artūras S link=topic=3261.msg34674#msg34674 date=1140882386 rašė čia: