http://www.avtozvuk.com/az/Az_0504/h...-050alpine.htm
Pasiskaityk kaip tavo P9 gavo i kaulus nuo Nakamichi CD700 ir Alpine CDA 7998 ir pinigu lygmuo taspac, netgi JVC KD-SH9104 dvigubai pigesnis o groja atitinkamai..
Pasiskaitinek paskui kalbek..
Printable View
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0504/h...-050alpine.htm
Pasiskaityk kaip tavo P9 gavo i kaulus nuo Nakamichi CD700 ir Alpine CDA 7998 ir pinigu lygmuo taspac, netgi JVC KD-SH9104 dvigubai pigesnis o groja atitinkamai..
Pasiskaitinek paskui kalbek..
Kad ten pas mane ne pezukas... o scorpio,nu bet nieko,aikštelės sargai ir Record ir Focus ir Mondeo buvo į kvitą įrašę :lol:
o mergos laimingos liko ,kad neteko niekur su manim važiuot ir klausyt ką klausau...matyt tinkama plokštelė buvo užtaisyta ,kad jom patiko grojimas :wink:
ehhh... zinojau kad scorpas ir vistiek susiveliau ;) nu man ziauriai i 406 nesa :-DCitata:
"Gincė" rašė čia:
Ir vel cia tipo palazdavojai ane. Gal baik jau, nes kazkaip kvailai is sono atrodai...Citata:
"Gincė" rašė čia:
Na jei zinome kas tai emma, tai manau ir P9R zinome.
Tikriausiai ir daugiau zinome..
bet gal tau atrodo kad tik tu vienas zinai....
Pats paskaitinėk -kokioj komplektacijoj buvo atliekamas testas?Citata:
"Pieras" rašė čia:
Nesuprantu ko tu parinies? Kad man mp3 nepatinka ar kad galiu sau leist nusipirkt normalų aparatą...
Na bet bent jau šitam teste, tai P9 ir Nakamichi 700 grojimas įvertintas 10 balų (aš asmeniškai tiek neduočiau, muščiau visiem balu žemyn), tuo tarpu visi kiti atitinkamai mažiau. Galiu pasakyti, kad aparatų įvertinimas yra logiškas.Citata:
"Pieras" rašė čia:
Scorpas i 406??? Nu geras... Niekad neteko girdet kad jie panasus ;)Citata:
"KirviZ" rašė čia:
:-D
Ir kas ten taip groja be P9R?
Tie kas domėjosi kas ten groja tie ir žino. Visai nenoriu čia reklamuotis ir rašinėt...
Tai niekas ir nepraso. Prasom tik pasikuklinti ir nesilazdavoti :lol:Citata:
"Gincė" rašė čia:
Kuri vieta cia Jum taip užkliuvo ? Prašom į chat'ą kad čia daugiau neberašinėtCitata:
"Nerijus R." rašė čia:
Kas groja atitinkamai? kokie čia atitikimai? kad pas pigesnį aparatą garsas blogesnis ar kaip? paaiškinkite man plačiau? iš anksto dėkui .Citata:
"Pieras" rašė čia:
As manau kad jis tau norejo pasakyti kad ne stebuklas tas P9R ir uz ta suma ka jis kainuoja galima geresni isigyti, pataisykit jei as klystu.Citata:
"Gincė" rašė čia:
Is anksto dekoju uz kritika...
P9 pirkau Varžybom...o GROJA JIS GERAI!!!! NET avtozvukas pripažino...
pasiskaitykit. Kad pralaim'jo Nakui tai ir taip aišku.
P.s. kai atvažiuosit į varžybas į mano klasę tada ir pažiuresim. :wink: kas geriau JVC ar pioneer
jei ka cia tikrai ne apie JVC kalba eina, pats pasiskaityk ka rasiau...Citata:
"Gincė" rašė čia:
O Tamsta ką rašot.?kur skaityt ? ar Jūsų mintys tokis pačios???Citata:
"Pieras" rašė čia:
Cituoju:Citata:
"Gincė" rašė čia:
"As manau kad jis tau norejo pasakyti kad ne stebuklas tas P9R ir už ta suma ka jis kainuoja galima geresni įsigyti, pataisykit jei as klystu.
Is anksto dekoju uz kritika..."
Visur savi tikslai ir savo priemonės... Gal matėt kur lietuvoj galima vienu meto paklausyt 3-4 aukštos klasės grotuvus vienoj parduotuvėj???
ten kur pirkau turėjo ,bet būtent varžybom rekomendavo P9. O tie žmonės turi "auksą" tarp europos instaliatoriu...
hmm ir kur cia taip klausei???Citata:
"Gincė" rašė čia:
nesupratau minties apie auksa?
Ir dar, juk pats turetum zinoti kad komponentai, o tuo paciu ir grotuvas skirtingai groja masinoje, prie skirtingu aplinkybiu, ir be to norint patart reikia zinot kas sudeta ar kas planuojama deti ir t.t. Ar ne taip?
Taip is akies as irgi galiu labai greitai patarti, pasiskaiciaves ant ko galiu daugiausiai uzdirbt :-D O juk visi aukstos klases grotuvai gerai groja.... Tai cia zinai... Viska reikia bandyti ant savo sistemos o ne kazkur kitur.
nespejau perskaityti :) tai ir pasisakymas gavosi truputi kreivokas :)Citata:
"Gincė" rašė čia:
paziuresim. O tai ka rusyne pirkaisi viska?
nerijau... paziurek i ginces skorpa, iskart po niku jo, ir jei nepripazinsi kad jis bent kiek panasus i pezo 406 tai... pastatysiu in vln alaus :-D bet saziningai :!: na nebent pezuko 406 neesi mates ;)Citata:
"Nerijus R." rašė čia:
Mintis tame ,kad pernai SPECIALIAI važiavau į Sankt Peterburgą,kad parsivežt aparaturos,bendravau su tais žmonėm ir jie puikiai žinojo kas sudarys mano sistemą ir iš patirties ,o ne iš lubų patarė trukstančius garso traktui aparatus.
[quote="Nerijus R."]Tai cia žinai... Viska reikia bandyti ant savo sistemos o ne kažkur kitur.[/quote
Aš asmeniškai gerai grojančius grotuvus, kuriuos pats girdėjau galiu sutalpinti ant vienos rankos pirštų. Visi kiti groja gerai tik su prierašu [už savo pinigus]
Alus neblogai, gal geriau Starkutes paruosk ir pats atleksiu ;)Citata:
"KirviZ" rašė čia:
Ir as ne apie nuotrauka jei ka kalbejau... Zinai nuotraukose ir mergos grazios buna, bet kai pamatai... ojojoj kaip vaizdzelis keiciasi...
panasumas tikriausiai tik tame pad kapotas padarytas taip kad akys piktesnes atrodytu, tai toki panasuma praktiskai is beleko padaryti galima ;) Ane
[quote="Artūras-M"]Sutinku, tik kiekvienam tas gerai irgi skiriasi, skoniai, girdejimas ir t.t.Citata:
"Nerijus R." rašė čia:
Ir patarti niekas manau negali, nes negali zinoti skonio paprasciausiai, o tiketi burtais galima jei nauvus zmogus...
As asmeniskai ka perku, pats bandau ir klausau tik protingu zmoniu, nusimananciu ir ilgai dirbanciu toje tam tikroje srityje, patarimu, kuriuos pats patikrinu, nieko aklai nedarau... Cia nebutinai aparaturai, viskam.
Tam ir Piterio nereikia ;)
Į Piterį važiavau ne vien dėl to ,kad ten aparatūros kainos žemesnės. Norėjau praplėst savo car audio akiratį ne vien iš "avtozvuku" ir "Car&Music". Norėjau pabendraut su man įdomiais žmonėm,man įdomiais klausimais.Kadangi lietuvoj rinkos tokios kaip ten niekada nebus,o car audio sritis švelniai tariant merdi,nieko nuostabaus ,kad nusprendžiau pabendraut su žmonėm,kuriem tokie aparatai kaip Nakamichi ,Denon,ir k.t. ne naujiena ir ne jokia ekzotika ....Parduotuvės vitrinoj ramiai gulėjo ir tas pats Nakamichi 700,ir McIntosh mx-406, Alpine SPX Z18T akustika ir dar daug gero... Į ką lietuvos prekeiviai tik be reikalo įšaldytų pinigus ir tik nuostolius apturėtų...Tai va pabendravau (rusai daug paprastesni ir maloniai bendraujantys žmonės) ir moralinės ir finansinės naudos apturėjau. Duos dievas laimės dar ir šiemet nuvažiuosiu,sudalyvaut Baltijos taurėj.Citata:
"Nerijus R." rašė čia:
Greičiau Alpine SPX-F17T. Z'etkių dar tada nebuvo....Citata:
"Gincė" rašė čia:
Jei Car & Music rašė apie 18z gruodžio numeryje ,o buvau ten sausio pabaigoj tai gal ir nepemelavau? Be to difuzorius isižiūrėjau iki smulkmenų ir pisčialkos nesumaišysiu su nieko pasaulyje :wink:
Nesiginčysiu, rusai daug kur yra išskirtiniai. Pereitų metų Sausio mėnesį Z18 dar net užsakyt nebuvo galima. Gal ką nors nelabai teisingai ir atsimenu, senstu ;)Citata:
"Gincė" rašė čia:
Gerai Gince kad turi galimybes ir visa kita ne del to cia visa kalba ir linksta.. jei sugalvojai pakalbet apie kazka cia tai ir kalbek apie tuos klausimus ka zmogus nori suzinot.. jei tu juose gaudais o ne isikalinek.. nes dar syki tau kartoji ISISKAITYK.. MACIAU NETOKIU HI-END'U!!!!
Taip kad nepasigirt cia susirinkom!!! ir nepasipyzdavot... todel daugiau pagarbos prasyciau visiems!!!
O kad jusu muzikine sritis merdi tai jus patys ir kalti.. jei zmogus yra zalias toj srity, tai nereiskia kad jis durnas.. ir jei nors truputi butum pasimokes is ruseliu.. nebutum toks arogantiskas kaip kad dabar esi.. "As cia krutas, pas mane krutai, visi jus sudai.." yra .lgera patarle. "jei nebutu krutesniu butum pas kruciausias" ;)