Ats: padėkit issirinkti komponentus
Pvz man rūpi ir ne tik.Diskas disku ,bet daug kas priklauso nuo žmonių.
Citata:
Artūras-M link=topic=3261.msg34656#msg34656 date=1140859310 rašė čia:
Citata:
elviukai link=topic=3261.msg34146#msg34146 date=1140127522 rašė čia:
idomu ar galima sudalyvauti garso Varžybose tik garso klasėje visiskai nerodant komponentu kas instaliuota? man tokia mintis idomi kilo norėčiau ja patikrint :)
Ir ką tuom įrodysi ? Galvoji atradai kažką naujo ir niekas nežino kad galima labai gerą sistemą padaryti iš garsiakalbių, kurie sumoj su subu kainuoja maksimum 200 LT ? Relax, nieko tu nenustebinsi. Tik sistema gaunasi absurdiška - norėdamas gero rezultato (muzikalumo prasme) turėsi sukišti grotuvą kainuojantį labai nemažus pinigus ir atitinkamai paruoštą stiprintuvą.
Ir dar vienas paradoksas: tavo sistema gali puikiai groti, tačiau varžybose gausi malkų nuo boshman aparatūros savininko, su sąlyga kad ta mašina protingai padaryta ir sukomplektuota ;)
P.S Pirma varžybinį diską pasiklausyk ir taisykles įdėmiai pastudijuok. Teisėjavimas vyksta ne pagal tavo norus, ir tuo labiau niekam neįdomu kaip groja muzika mašinoj. Viskas vyksta pagal iš anksto nustatytas kiemo taisykles. Taisyklės protingos, tik forma vienoj pusėj, o turinys kitoj, $ akyse.
Pabandyk be emocijų suprasti ką parašiau . Gero savaitgalio :-)
Taip ir galvojau kad ten viskas vyksta reklamai palaikyti :smt021
O:) O va F1 Tai tikras sportas ... Ten niekas nieko nereklamuoja ... O laimi pats greičiausias!!!!!!!!!!!!!! :smt017
Grįžtam į tą patį tašką.Be komercijos nieko nebus.Suorganizuoti renginį reikia pinigų.Jie iš dangaus nekrenta.O apie muziką galvojama visą laiką.Tam ir skirtas tas renginys.Ir pagal dalyvaujančių skaičių akivaizdžiai matosi kad jis yra reikalingas.Praeitų metų rudenį buvo 11 užsieniečių.
i kuriuos tik ir vertejo ziuret :twisted:
Citata:
Ernestas link=topic=3261.msg34809#msg34809 date=1141125253 rašė čia:
i kuriuos tik ir vertejo žiūrėt :twisted:
:smt038
Citata:
Artūras S link=topic=3261.msg34783#msg34783 date=1141071276 rašė čia:
Grįžtam į tą patį tašką.Be komercijos nieko nebus.Suorganizuoti renginį reikia pinigų.Jie iš dangaus nekrenta.O apie muziką galvojama visą laiką.Tam ir skirtas tas renginys.Ir pagal dalyvaujančių skaičių akivaizdžiai matosi kad jis yra reikalingas.Praeitų metų rudenį buvo 11 užsieniečių.
Nesakau, kad renginiai turi būti labdariniai. Tačiau visų pirma jie turi būti tokie, kad profesionalai būtų suinteresuoti ruošti mašiną ir ją parodyti. Dabar aš pvz, esu visiškai nesuinteresuotas ir net nematau prasmės. Iš tikrųjų net nematau sportinio intereso, nes kaip dėl jo išmesti tokius pinigus už sudalyvavimą, tai atsiprašau.....
Mėgėjų situacija šiek tiek kita.
Citata:
Artūras-M link=topic=3261.msg34813#msg34813 date=1141126351 rašė čia:
Citata:
Nesakau, kad renginiai turi būti labdariniai. Tačiau visų pirma jie turi būti tokie, kad profesionalai būtų suinteresuoti ruošti mašiną ir ją parodyti. Dabar aš pvz, esu visiškai nesuinteresuotas ir net nematau prasmės. Iš tikrųjų net nematau sportinio intereso, nes kaip dėl jo išmesti tokius pinigus už sudalyvavimą, tai atsiprašau.....
o koks dalyvio mokestis?
Citata:
Artūras-M link=topic=3261.msg34813#msg34813 date=1141126351 rašė čia:
Citata:
Šitas renginys labjausisi ir skirtas mėgėjam.Tikiuosi ateis laikas kai profai bus labai suinteresuoti ir matys prasme dalyvauti tame renginyje.Ta prasmė atsiras savaime jeigu po sudalyvavimo į montujančią firmą plūste plūs klientai.Ir tai yra komecija.Nieko nepadarysi ji yra visur.
tai gerai tegu tie kurie siekia naudos ir moka tuos 350lt(kurie siekia mes visi žinom), reikia keist taisykles kas liečia profus, nes juokas ima kai išklauses 2dienų teisėjų kursus jau apšaukiamas profesionalu ir tada mokėk žmogau visą gyvenimą dideles babkes jei nori sudalyvaut kad ir su paprastute sistemėle nes eisi tik į PRO