Tai gali swe-1043 rinktis,stiprintuvo didesnė galia tik į naudą,geresnė subo kontrolė.
Printable View
Tai gali swe-1043 rinktis,stiprintuvo didesnė galia tik į naudą,geresnė subo kontrolė.
bet kokiu atveju galios rezervas yra gerai ir tai taisyklė o ne išimtis. Tiesiog puodas ant galvos duotas tam, kad truputi galvotumėm ką darom :beer: Nesuk rankenos iki galo ir bus viskas puiku :boo:
IMHO, su silpnesniu stiprintuvu, daug lengviau sudeginti garsiakalbį :old:
aš prie to pačio dar paklausiu irgi, visgi kirba mintis pas save įsidėti bosiuką, nes visgi tos energijos pritrūksta, kišt dėžių į bagažines nebenoriu, mintis į galinę palangę iš išorės kažką, išvis mažiukus po sėdynėm ar kokį aštuntuką bandyt visgi kur nors sulipdyt lb mažoj dėžutėj bagažinės viršuj, dar vieta vietoj zapaskės liko laisva, bet manau tai įtakos kokybę, nes sedanas, klausiu tų, kurie girdėjo mano sistemą meet'e ar bent įsivaizduoja kažkokius sprendimo variantus, kaip papildyti sistemą taupant vietą, mintis SWE aštuntukas bandpass'e su faziku į saloną, bet kokio jis dydžio gaunas (čia artūrui manau klausimas)
JL Audio" 8W1v2-4 arba JL Audio" 8W3v3-4 tik aisku atjungiamą, nes man tai muzikai klausyt tikrai nepritruko žemo pas tave. Kur įraše jis yra ten ir girdėjosi pakankamai aiškiai.
neskubu su šiuo reikalu, sutinku su Mindaugu dėl instrumentikos ir šiaip teisingos muzikos, viskas ok- jei geri įrašai, bet rudenį planuoju vėl truputi pavažinėt su grojimais, todėl sistema kelionėse tarnauja grosiančių klube gabalų perklausoms, o ten ir įrašai ne visad geri ir reikia kad jaustum truputį slėgio kaip žmones kalbasins, todėl ir mastau gal visgi veretėtų įkišt jį į priekį kada, tik kad neprigadint paskui velnių visokių
įsigyjau visgi Rockford Fosgate P18S4 žemadažnį, sumontavau į uždarą 7l dėžutę ir rezultatu tikrai esu patenkintas, tai ko man ir trūko, labai nedaug žemo dažnio :)
Skambėjimas truputį kietokas, bet įdėsiu į vidų akustinės medžiagos ir manau bus pats tas. Dėl pačio grojimo žemumo, tai taip, su 12uku nėr ką lygint, bet man 8ukas labiau susigroja su turima aparatūra, t.y. nepermuša pačios muzikos su žemu dažniu.
All in all - tikrai nesigailiu išleidęs 75Lt subui, o ne už juos nusipirkęs alaus :boo:
kaip matau žinučių koreguot neleidžia, tai parašysiu, kad tas mano išsireiškimas "labai nedaug žemo dažnio", tai turėjau omeny, kad jis gali skleist daug žemo dažnio, tik man jo reikėjo labai nedaug mano turimai aparatūrai :)
Pirkčiau JL Subą. nuo 350 rms. ;) Gal kas ka gali pasiūlyti? Nr 862658450
Siūlau JL 12w6v2 - 500 Lt