Agnus monoblokas sugedo :)
Sveiki, auto BMW e39 sedanas su gamykliniu stipr ir DSP, esu isidejes i gala Hertz ES 250, buvau pajunges ant Soundstream 360.4, bet pardaviau ( ne del prastos kokybės ) nusprendziau pirkti monobloka ir veliau koki hertz HX 250 4+4. jau seniai esu nusiziurejas McHammer PRIMUS FD-60 , kokios Jūsų nuomones ? stiprui kaina skirciau iki 500, nes manau subui kokybės labai dideles nereikia :} ar imti koki soundstream 2 kanalu ? ar koki magnata :} del subo galit irgi kanors patarti. muzika klausau ivairia. deže planuoju daryti uždara ten kur porankis :}
aciu uz nuomones, tik nepradekit labai smerkti mchammer, nes ce ne 1800 5 kanalu o monoblokas, ir kiek teko skaityt apie juos tai zmonems jo pakanka :}
1 Priekaba(os)
Ats: McHammer vs Agnus (monoblokai)
Imeciau Agnus monobloko foto, manau bus norinciu paziureti :)
tranzistoriai FB52N150 manau visi vienodi, visu nesukinejau :} svoris stipro ~5kg 4 po 25A saugikliai + 4 acarginiai, yra pora minusu 1. kad varstai su sesekampiu sukasi o ne su pliusiniu :} 2. per kolonele biski sipimas kazkoks girdisi (uzgesintai auto) nu dar ziuresiu gal ten pasmane problemos su pajungimu :}
Citata:
sanimda link=topic=7315.msg75336#msg75336 date=1205512874 rašė čia:
1. kad varstai su sesekampiu sukasi o ne su pliusiniu :}
tai pliusas, o ne minusas :supz:
neblogas pslp :) bus matyt kiek veiks, spl varzybu nedarysiu :] beto tas laidas garsui reguliuoti 3m ilgio jei kam idomu :} del snipstimo jau isiaiskinau, dabar viskas ok :} del varztu minusas kad reik ta rakteli nesiotis jei nori kanors atjungt ar pajungt, kur būna pliusiniai tai su peiliuku galima jei nera acuktuvo :]
žodžiu turiu siokia tokia beda, veziau irankiu deže ir netyčia acidare ir prikrito varztu ant kolonkes jungties ( ten kur +/- ) tai spėju uztrumpino ar pns, db stipras neveik, dega zalia ir raudona lemputes, kaisti niekas nekaista, acidariau, sudege nieko nera, kvapu nera, garso per kolonke isvis ner, kaip kad būtų atjungta, saugikliai sveiki :) itariu melyna detale, fotkei matosi, kaip pirkau ji tai jei neklystu ta melyna detale visalaik sucaksedavo prieš ijungiant, o db jokio garso kaip pajungiu :) ten gal rele skaitos nzn. ka siulitumete pakeist ? ar daryt, ar ce tik taisykla bepades ?
aciu uz protingus acakimus.
Ats: Agnus monoblokas sugedo :)
islitavau ta rele, pajungus 12v ji suveikia, tai reiskia kitur beda :} gal turit kokiu minciu ? niekas nekaista ir jokio garso per kolonkes, sulietus relei kontaktus uzgesta raudona bet nei garso nei silumos, nieko :}
naturaliai sudege tranzistoriai...
biski abejoju del tranzistoriu :) nes neiviena dalis nera sudegus, nei pajuodavus nei isiputus, zodziu viskas kaip nauja tik kad neveik :} kvapo irgi nera jokio
ir nepamatysi, ir neuzuosi....
o tai kam tada tos apsaugos jei tranzai sudege, ant radiatoriaus ir reles visokios, beto saugikliai. viena turejau stipr tai akivaizdziai buvo tranzai sudege :} beto tranzus pirkt visus irgi kainuoja, kad butu daugiau tokiu nuomoniu dar pagalvociau, bet dabar del vienos nuomones nesinori :) arba pasakyk kaip patikrint ar sveiki tranzai. tada patikesiu :)
:-D mes turim tau įrodinėt?
susikišk tą savo haijendą kur nesueina...
manau butu visai logiska kad pagrystumete kodel jie galejo sudegt, nevisi gime prie tranzistoriu kad zynotu kaip kodel jie dega. beto kas bus jei taisykloi pasakys kad tranzai sveiki o tereikejo koki saugikli pakeist ? tada sakysit jo galejo ir saugiklis kaltas but :} o man tai moket reikes uz jusu nepagrystas nuomones. beto pazymejimu jusu nematau kad jus klasifikuoti specelistai, taip kad rizikuciau prarast savo litus :}
kaip ten bebutu tenorejau suzynot kaip patikrint ar sveiki tranz, kad isitikinciau kad tikrai kalbejot tiesa :} mazdaug zinau bet noreciau pasitikslint :} jei nezinot rasykit nezinom (nemokam)
tu bent paskaitai ką rašai? ar apsivalgai ir rašai?
Kartais į save iš šono pažėk.
nu tai nešk taisyklon ir tegu taiso
noreciau kad nereiktu jo nest taisyklon, pats susitvarkyt meginsiu. bereikalo forume neuzsiregistruociau
man rodos tu pats tik dar labiau sugadint sugebesi...
nesiu i taisykla, nes ka norejau suzynot nesuzynojau :}
jejgu as tau pasakyciau kad mano automobilis neuzsiveda? man rodos gali buti milijonas priezasciu, bet kol nepaieskosi masinoje nerasi forume. pats pagalvok..., tas pats su tavo stiprintuvu