Linartai, viskas teisingai. Aš gavau informaciją apie siuntą kai tik ji nusileido Vilniuje 21d. labai maloniai pabendravau su skyriaus vadove telefonu, susiunčiau ką reikia ir jau laukiu kada siunta ateis į Kauną. Po švenčių daina iš naujo, vėl prasideda susirašinėjimas tik jau su kita persona. Iš Hong Kongo siuntinukas išsiųstas 18d, 21d jau Vilniuje o šiandien dar turim 29 o man reikia susirašinėti ir dar pačiam sukurti dokumentą, kad ponai tarpininkai galėtų dirbti
Taigi man dabar jau principo reikalas pasiųsti juos velniop ir daugiau niekada reikalų neturėti su DHL tarpininkais)
O dėl kainos, taip DHL tarpininkai ko gero vieni brangiausių, tačiau tai neatsispindi kokybėje...

)
Reply With Quote
Tegu šitas atvejis būna kaip pamokslas, kas ir kaip būna ir tiek.
) nors jie ir tarpininkai, jie negali reguliuoti muitinės darbo norų ir laiko. O pas muitininkus visą laiką šventės, jie kada nori tada ir dirba. Todėl siuntinys dabar tiesiog guli ir laukia savo išmuitinimo eilės. Manau muitinei reikia ieškoti sliekų. Taip, pačiam būtų tikrai greičiau išmuitinti ir atsiimti savo siuntinį, negu 8 dienas laukti, bet ta diena būtų tikrai sušikta.

Bookmarks