Žodžiu situacija tokia - su šia siunta buvo viskas išspręsta per ADREM muitinės tarpininkus ir siunta mane pasiekė berods sekančią darbo dieną. Problema buvo tame, kad siuntėjas nurodė žemesnę siuntinio kainą neprašytas, o tuo bandė pasinaudoti tie tarpininkai kurie turėjo sutartį su transporto bendrove. Tiksliai detalizuoti nenoriu. Kai siunta ateina privataus asmens atveju, tokiu atveju jie sumoka PVM nuo mažesnės sumos, o iš gavėjo pareikalauja pilnos sumos. Manau schema yra tokiaKai aš paprašiau siuntą muitinti įmonės vardu, tada jau jie negalėjo tokios maklės prasukti ir viskas sustojo
![]()
Vakar atėjo kita siunta man iš USA ir šiandien vėl iš tarpininkų gavau laišką, jog privalau pateikti viską atseit prie siuntos nėra dokumentų. Vėl aferizmas, siunta siūsta per EMS (skubių siuntų tarnyba) ir pasirodo jog siuntos iki 3500 LT tokiu atveju nemuitinamos! O mano siuntelės vertė ~115 USD iš jų pati prekė tik 60 USD. Ir vėl mane išgelbėjo šį kartą ADREM ir pirmadienį siuntelė bus atgabenta iki durų be jokio papildomo mokesčio!
Taigi būkit budrūs su siuntomis ypač tada, kai siunčiat privataus asmens vardu. Mus mulkina kaip kačiukus tarpininkai. Kam reikia gero tarpininko, rašykit į PM, duosiu kontaktus.
Apskritai didelis respect ADREM.

Kai aš paprašiau siuntą muitinti įmonės vardu, tada jau jie negalėjo tokios maklės prasukti ir viskas sustojo
Reply With Quote
Bookmarks