gal žinot kas kokį gabaliuką kuris patrugdytų kaimynams klausytis garsiai muzikos tarkim kai užgroja aš užeidžiu koki gabaliuką kuris skleistu kokį labai žemą dažnį pastoviai ir kaimyneliam tektu prisukti garsą beje kažkur teko girdet apie kažkokį elektroninį įrenginį kurį ijungus bet kokia sistema pradeda plerpti
112 manau padėtu
groja kaip iš kibiro
Tau reikia šito rinkinuko. Tikrai veiksmingas. Ant viso garso ir pats eini is namu alaus kur atsigerti
http://rapidshare.com/files/33171137..._kaimynams.rar
slaptazodis mano nikas
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Kokios paskirties šitas rinkinys? Gal koks specializuotas testas, nes labai originali mintis surinkti tokio tipo įrašus krūvon...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
nu galiu pasakyt, kad šis rinkinukas daug geresnis ir originalesnis vaistas nei kokie bass test
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Tik prieš paleidžiant į ataką šią priemone, pabandykit pasikalbėti su kaimynai, ir gal kartu alaus atsigersit...
man maloniau bass'u gazdint kaimynus, nors rebik pasiūlyta priemonė irgi tam labai tinka ir man patiko (tą gaidį net ant žadintuvo užsidėjau ) , tačiau pats klausydamas irgi "nekaifuosi"
Tai, nuo tuo kaifuoji, gali ir kaimynams patikti. Po to prašys garsiau paleisti, turesi aparatura galingesnę pirkti
užtenka vieno 18 colių klubinio subo, ir pikto gabalom kad ir iš Speedcore stiliaus ar bent jau Shranz stiliaus.
http://www.youtube.com/watch?v=PRjObft2ZIE
Kad ir tokis Suveikdavo beveik visada, tik kartais ir ant visos laiptines
18"? užtekdavo su 8" perspėt kaimynus, kad ir aš galiu muzikos pasiklausyt
Bookmarks