Galiu paprieštarauti Artūrui filtras tikrai ne šedevras yra daug kritinių taškų, kuriuos aš keisčiau, bet dbar nieko konkrečiai nesiulysiu nes nežinau kokie ten garsiaklabiai ir jų parametrai. Kas dėl detalių tai kuo juos kokybiškesnės tuo geriau.
Galiu paprieštarauti Artūrui filtras tikrai ne šedevras yra daug kritinių taškų, kuriuos aš keisčiau, bet dbar nieko konkrečiai nesiulysiu nes nežinau kokie ten garsiaklabiai ir jų parametrai. Kas dėl detalių tai kuo juos kokybiškesnės tuo geriau.
Kolega, tai ir rašau, kad filtras derinasi( persidaro) vietoje. Klausydamas viską išgirsi kas tau negerai. Tačiau filtras jau bus tavo projektuotas. Nemanau, kad Infinity inžinieriai kvaili. Manyčiau būtent taip konstruodami filtrą jie turėjo kažkoią koncepciją ir konkretų tikslą. Šiaip tai pirma eile išsisaugoja daugiausiai detalių. Aš mėgstu taip derinti, o Muzotonas linkęs link antros eilės filtrų. Svarbiausiai kad viskas gautūsi tiesiška.
![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Aš neturiu nieko prieš pirmos eilės filtrus tesiog, nepalaikau cobelio naudojimą.
zobelis yra būtinas,kai jis yra reikalingas,jei ne tai kuo mažiau elementų tuo geriau...o dėl detalių kokybės,visos jos turi būti kuo aukštesnio lygio,nes visos jos dalyvauja signale,nesvarbu ar nuosekliai ar lygiagrečiai signalui,tad prastas kondikas idėtas lygiagrečiai pjaunant antra eile pagadins garsą ne ką mažiau nei esantis nuosekliai,jau įsitikinta ne kartą...
Temos autoriui siūlyčiau C2,C1 ir C4 dėti mbgo (popierius alyvoj), R3 gerą mox rezistorių (visaton žali),C3 pagal galimybes,jei taupant K73-17 450V (prekiauja Evita),jei netaupant Obbligato premium pigiausi iš brangių (ebay).L3 ne mažiau kaip 1mm storio vielos su plieno šerdim, L1,L2 gali dėt 0.6mm orines (visaton,intertechnik).
MBGO nebus gerai, nes ir net MBGČ aukštus užmuilina. Kalbu apie aukštadažnio filtrą Vidutiniams tinka ir MBGČ ir MBGO. Aukštam siūlyčiau naudoti baltus Audyn. Žinoma reiktų paklausyti ar jie tiks jei aukštas aštrokas su kondais galima jo charakterį šiek tiek keisti.
Aukštiem gali tikti sidabruoti, žemiem storas geros kokybės varis.Vidutiniam gero vario irgi turėtų pakakti.
Kas dėl infiničio inžinierių tai jie manau tikrai nekvaili, bet inžineriai sugalvoja kaip tai padaryti tobulai iš žinių pusės o marketologai tai padaro rezultatu iš kainos pusės.
Žiūrint ką norėsi išgauti.prie tam tikrų plinkybių ir Cobelis gali tikti.
Tai aš labai į didelius tobulinimus ir nesileisiu, tiesiog tada patarkit kur pirkti geresnes detales aukštųjų filtrui. Nes dabar jis miręs išviso. Ačiū.
Čia pilnas manual jei kam įdomu.
Last edited by AstraG; 2010-01-14 at 09:45 AM.
Bookmarks