Prie to 'signalinio" gali pajungti stiprintuvo Remote klema, nors geriau pravesti atskira laida
Sveiki, taigi rinkdamasis linijinius laidus ,pastebėjau pora skirtumų ,ant vienų linijinių yra signalinis vadinamas laidas,ant kitų nėra ?kokią funkciją tas signalinis laidas atlieka ? ar jis būtinas ? kaip suprantu jis turėtų atlikti kažkokį valdymą ar kažką panašaus nuo mago?
ir ar būna pirkti nestandartinių linijinių kaip 3.5m ar 4m?
pvz.
Be signalinio http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lan...pmode=&frame=3
Su signaliniu http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lan...pmode=&frame=3
Prie to 'signalinio" gali pajungti stiprintuvo Remote klema, nors geriau pravesti atskira laida
Zeal without knowledge is a runaway horse.
dėkui už atsakymą ,palengvins pirkimą ir kaina mažesnė buso kokią funkciją tas remote atlieka? nes magas ne iš naujausių pas mane
![]()
Tas remote ijungia arba isjungia stipra.
Zeal without knowledge is a runaway horse.
o ta išjungimo įjungimo funkcija turi būti pačias mage??![]()
pati maga kai ijungi, tame remote laide išeinanciame iš mago atsiranda 12V
nu aišku tai atskirą reiks pravest ,dėkui už atsakymus![]()
nusipirkau jau lineikas prie kurių buvo tas laidas tai bėdų nebustik dabar galvoju ar užteks 0.6mm skersmens pliusinio laido mano stiprintuvui 280w max ( kenwood kac-821 ) ,galvoju gal 0.8mm dėti gal geriau būtų, ar 0.6 užtektų ?
![]()
supratau. aš netaip parašiau turi būt 0.6cm o ne mm nu tai 6mm su šarvu tas laidas ,pirkau 30A saugiklį. o skerspjūvio plotas neparašytas ant laido :|
nu man tai pvz milgretoj tikino, kad mano stipriui 400rms pilnai užtenka 6,7 kvadr. mm pliusinio laidoką jūs manot?
ten tas kur komplektas laidų pas juos yra už 55lt būtų pats "gazas"
![]()
Tai žiemai plonesni laidai geriau, papildomas šildymas salono![]()
va dar toks klasimu kas dėl tokio navaroto . man atrodo kad taip saugiau nei sukti pliką laidą prie stiprintuvo iškart . bet ar nesumažės srovės pralaidumas??
jeigu klema atitinka laido proporcijas, tai taip sakyčiau netgi geriauir jeigu darbas tvarkingai atliktas (prilituota taip kaip reikia)
klemkos turi bųt visur ir tvarkingos, čia kaip taisyklė
nu laido proporcijas ,nu laida nuvalius tai pats tas susikišao kad lituosiu tai tikrai
![]()
turiu omenį, kad laido plotas atitiktų klemos plotą (mežinau kaip tai apibūdinti gal mm2?)
na tai atitiks tikrai nes ten didesnės prie stiprintuvo neprisuksi ,tai darysiu su klema tvarkingaiačiū už patarimus
![]()
na gal padėsit, pajungiau viską atrodo tvarkingai, bet tylu nieko , bosas nė krust ?? kur bėda gali būti?? lineikos magas neduoda signalo ?? pliusas tikrai ateina minusas geras:|
ant grotuvo greičiausiai bus mėlynas laidas ,o ant stiprintuvo likęs kontaktas "remote" - sujungi vieną su kitu laidu ir bandai tada klausyt
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
na bandysimneturėjau laiko snd per daug pajungti ta remote galvojau jis nebūtinai nereikalingas . o kaip supratau tai būtinai reik jo ?
![]()
kai grotuvas įsijungia ,tai ir atsiranda maitinimas tame laide ir paleidžia stiprintuvą groti
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
tai čia ir bus bėdabandysim rytoj
![]()
Bookmarks