Dėl korpusėlio atsiklijavimo negali kilti pašalinių garsų.Jei atsiklijuotų membranos kraštelis tada taip.
Sveiki,
vėl aš su bėdom. Manau parėjo vienas iš mano MBquart dsg216 aukštadažnių, atsirado toks labai nemalonus pašalinis "metalinis" garsas. Bet iškilo vienas klausimas, ar gali tas garsas kilti dėl to kad šiuo metu aukštadažnis nepritvirtinas, t.y. buvo priklijuotas karštais klijais orginalioje vietose ir atsiklijavo pastebejau tik vakar. Dar bandysiu apžiūrėti gerai, gal koks klijų gabaliukas pakliuvo kur nereikia, bet jeigu jau tektų keisti tai gal galit rekomenduoti kanors panašaus dydžio. Geriau vilniuje.
P.S. berots Vilmantai tu neseniai keitei aukštus, į ką pakeitei? Filtrus perdarinėjai?
Dėl korpusėlio atsiklijavimo negali kilti pašalinių garsų.Jei atsiklijuotų membranos kraštelis tada taip.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Nieko nekeičiau, nieko nedariau - idėjau vietoje DSG aukštų ir baigta. Vienok - magas gamyklinis, nėra ten prasmės knibinėti kažką - nepajusi pernelyg.
Patarčiau ir tau i šilkinuką pakeisti - pamatysi skirtuma...
Dabar DAYTONAUDIO šilkas.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Nenoriu kurti naujos temos, tiesiog patikslinti. Ar yra galimybė sutaisyti sudegusį aukštadažnį, ar vienintelė galimybė pirkti naujus?
Yra galimybe, o kas per aukštadažniai?
infinity ref 6020, susidėjau viską. Pajungiau nuo stipro phase evolution CC480. Negroja vienos pusės aukštadažnis.
aš taip pat turiu porą aukštadaznių kurių vienas su defektu tyliau-groja, ar galima ka padaryti? firma axxos
Matai prijungiau kitą garsiuką, tai grojo. Gal nesudegė, galbūt kažkas kito nutiko, žinau, kad anksčiau grojo. Nenoriu nagų kišti. Ieškau kas už protingą kainą sutvarkytų.
Gavau kontaktus vieno meistro Vilniuje, sutaisė garsiuką per porą dienų, norėjo 20 lt tikrai nedaug, viskas veikia puikiai. Nzn ar galima čia telefonus nurodinėti, jei reikės kontaktų, duokit žinoti. Sėkmės.
Bookmarks