aš tai dėčiau kuo pigesnius ir didesnius garsiakalbius į duris ir paleisčiau nuo radijos . Viskas ... iš garso izoliacijos ,tai tik parazitinius garsus dyryse sutvarkyčiau
aš tai dėčiau kuo pigesnius ir didesnius garsiakalbius į duris ir paleisčiau nuo radijos . Viskas ... iš garso izoliacijos ,tai tik parazitinius garsus dyryse sutvarkyčiau
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Pritariu Gincei, tik gal truputi "dapildysiu" - pradžiai atvesti normalius (pakankamo skersmens) grotuvo maitinimo ir kolonelius laidus ( nes kaip žinia, pas japonus būna labai ploni) o poto pasižiurinėt kokios ten "telpa" į duris ar į kickpanėles didelesnio skersmens kolonėlės.
Linartas - 8 685 69684
Dėkui vyrai už tai, kad netingit atsakinėti į beviltiškai nusibodusius pradinikų klausimus.
Nusprendžiau truputį papildyti informaciją, gal tada jums bus kiek lengviau patarti.
Taigi grotuvas pas mane senas ir visai ne jvc o pioneer KEH-P7200RDS (manau visvien reik keist, tai gal ir ne taip svarbu)
Dar pabandysiu prisegti nuotraukų krūvelę, su durelėmis ir standartinėmis montavimo vietomis, gal kiek padės susidaryti pilnesnį vaizdą.
Ir dar pora(atsiprašau už dvigubą žinutę).
Labai lauksiu komentarų.
Ačiū.
Bookmarks