+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 141

Tema: Pigiai ir piktai - kabrio galvosūkis

Hybrid View

Naujokas voorn12 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    37

Pagal nutylėjimą

Turiu ir aš tokį gan kvailą klausimą.
    Kodėl žmonės į mašinų bagažines deda sub'ą ar tai būtina, jai nori puikios kokybės? Ar sub'ai skirti tik draugams kepenis daužyti? KOKYBĖS mėgėjai pakomentuokit, labai būtų įdomu jūsų nuomonę išgirsti

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata voorn12 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Kodėl žmonės į mašinų bagažines deda sub'ą ar tai būtina, jai nori puikios kokybės? Ar sub'ai skirti tik draugams kepenis daužyti? KOKYBĖS mėgėjai pakomentuokit, labai būtų įdomu jūsų nuomonę išgirsti
    subas reikalingas atkurti žemam dažnių diapazonui,daugiausiai iki 50-60Hz, tai yra tą vietą kurios nesugeba išgroti komponentai. Tai ir yra tiesioginė subo paskirtis. tie kurie pasiryžo ektremaliems pokyčiams ir į duris įsidėjo 20cm priešbosius subo aplamai atsisakė (dar viena aktegoriją žmonių yra dedančių žemadažnius į bardačioką)

paprasčiausiai negero garso mėgėjai naudoja subą daužyti kepenims, o kadangi tokie žmonės sudaro didžiąją dalį rinkos, tai ir žemadažnių dauguma yra orientuojami į tą sritį.

kaip ten bebūtų tik visiškai užkietėjęs audiofilas atisakys retkarčiais pasigarsinti žemadažnį ir pasimėgauti lengva vibracija (apie skardų.kepenų/smegenų/ausų lankstymą nešneku)
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

"Garso Harmonija" Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą

Citata voorn12 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nors ir esu užkietėjęs SQ mėgėjas. Bet man subas vistiek reikalingas. Kartais važiuoji kur nors vingiuotu keliuku 90 km/h ir šiek tiek garsiau klausai Dire Straits. Taip malonu, kai girdi ir jauti didžiojo būgną greitį ir ataką, bosinės gitaros partijas, kurios labai maloniai pritaria didžiajam būgnui. Taip kad stovint vietoje subo visiškai nereikia, bet kai judi tai tikrai geras kokybiškas subas labai gerai įsipaišo į SQ
    "Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės