Mano bagažinės išmatavimai (trapecijos formos) yra: aukštis sąlyginis (isivaizduojamas, nes jo nieks neriboja) 45cm., Ilgis 100-110cm (nebeatsimenu)., apačios gylis 30cm., viršaus gylis 20cm (ir tai viršus realiai turėtų būti apie 15cm, nes prie 20cm galinės sėdynės jau nepatogioje keleiviams pozicijoje). Dangčio kažkokio uždengimui nėra ir jis gamykliškai nenumatytas, taigi "bagažinės" (kas realiai yra niša už galinių sėdynių) turinys puikiai matomas. Bagažinė, o kartu ir automobilio salonas "apsaugotas" užtrauktuku- atsegiai užtrauktuką ir gali imt kas patinka todėl manau suprasite kodėl manęs nežavi mintis " bagažinėję" ką nors montuoti.
Variantas su plastikianiais užtraukikliais (aka "smaugliukais") man kažkaip nelabai tiks, nes po kapotu ten pas mane tuščios erdvės, tai ir smaugliukus tvirtinti nelabai bus prie ko......
Saugiklinė tabaluosis ore ( o ji su skylėmis tvirtinimui ir dar ne apvali) ir viską reiks vedžiot taip "kaip išeina", o ne taip kaip reikia ar norisi... Bent jau laidus noriu pasidaryti tvarkingai, gi tai nieko nekainuoja.
Tiek to... Vienas geras žmogus iš forumo (prieš kelias minutes) sutiko parodyti savo instaliaciją. Pasižiūrėsiu, pasikalbėsiu... Greičiausiai, kad šimtas milijonų klausimų atkris iš kart...
Padarysiu- įmesiu nuotraukas, tada galėsit juoktis ir pirštais į klaidas badyt