Pabandysiu ir aš įsiterpt.
Jeigu ruošiesi klausyt dainas, kurios kažkada buvo mp3, tai kokybė jau bus suprastėjus kad ir ką tu darytum toliau (ar į USB rašysi, ar į AudioCD, ar į kokį Lossless formatą konvertuosi).
Bet jeigu iš kur nors gausi nepagadintų dainų, arba klausysi originalius CD, tada skirtumas bus tarp jų ir mp3.
Man įdomus trečias variantas: USB su Lossless palaikymu (Flac, Wav...), ten teoriškai tūrėtų būt kokybė artima AudioCD, praktiškai - nežinau.
tik flac reikia paverst i wav manau, kitaip netiks
naudok ta adapteri ir nesuk galvos. Vistiek pas tave nėra kažkokios gudrios aparatūros už tūkstančius pinigų.. Ar klystu? Orginalius kompaktus kas perka yra vienetai, tai realiai adapteris dešimt kartu patogiau pas mane vien tik usb ir dziaugiuosi
naudok ta adapteri ir nesuk galvos. Vistiek pas tave nėra kažkokios gudrios aparatūros už tūkstančius pinigų.. Ar klystu? Orginalius kompaktus kas perka yra vienetai, tai realiai adapteris dešimt kartu patogiau pas mane vien tik usb ir dziaugiuosi
šiais laikais internetas prieinamas visiems ir pasisiūsti lossless formatu (artimo originaliam) tikrai nėra jokių problemų. na o skirtumą tarp mp3 ir Flac laabi puikiai pajausti galima ir ant originalios sistemos (jeigu ji nesugadinta visokiais mcShit serijos daiktų)
šiais laikais internetas prieinamas visiems ir pasisiūsti lossless formatu (artimo originaliam) tikrai nėra jokių problemų. na o skirtumą tarp mp3 ir Flac laabi puikiai pajausti galima ir ant originalios sistemos (jeigu ji nesugadinta visokiais mcShit serijos daiktų)
Nu jo, tu protingai kalbi. Tai jam jau turetu buti tikrai viskas aisku
Bookmarks