+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 29 iš 29

Tema: kodel mp3 blogiau uz cd?

Hybrid View

Jaunius quattro#22 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2010
    Amžius
    37
    Žinučių
    21

Pagal nutylėjimą

Gaila wav formato internete labai mažai, uztat sparčiai populiareja FLAC formatas, kurio skirtumas nuo mp3 ryškiai jaučiasi klausant namie. Bet klausimas, kaip ta FLAC paleisti masinoj? Kažkaip dar nemačiau magnetolų, turinčių flac palaikyma. Kitas klausimas - jeigu aš turiu kompe nesugadintą wav failą, tai nėr skirtumo kaip aš jį klausysiu, ar per Audio CD, ar per Data CD, ar per USB raktą? Ar kokybe visuose atvejuose liks ta pati?

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata quattro#22 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Gaila wav formato internete labai mažai, uztat sparčiai populiareja FLAC formatas, kurio skirtumas nuo mp3 ryškiai jaučiasi klausant namie. Bet klausimas, kaip ta FLAC paleisti masinoj? Kažkaip dar nemačiau magnetolų, turinčių flac palaikyma. Kitas klausimas - jeigu aš turiu kompe nesugadintą wav failą, tai nėr skirtumo kaip aš jį klausysiu, ar per Audio CD, ar per Data CD, ar per USB raktą? Ar kokybe visuose atvejuose liks ta pati?
    tinkamai įrašius i CD Flac'as konvertuojamas į Cda formatą ir jį skaito VISI įrenginiai

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Kiek žinau prieš įrašant Flac konvertuojamas į Wav'ą, sklinda gandai, kad iš wav padarytas flac'as ir taip suspaustas, jog kį dekompresinus atgal nuostolių nėra

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės