Prastas tas grotuvas kaip ir visi kiti žemiausių serijų. Tik pavadinimas ir likęs. Jei dabar dar atrodo, kad jis geras tai po kurio laiko įsitikinsite, kad aš teisus.
Prastas tas grotuvas kaip ir visi kiti žemiausių serijų. Tik pavadinimas ir likęs. Jei dabar dar atrodo, kad jis geras tai po kurio laiko įsitikinsite, kad aš teisus.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
pats nelyginau, bet kažkur skaičiau, kad tai visiškai neišskirtinis grotuvas apart pavadinimo. Garso negadina, bet ir netempia sistemos į priekį. Realiai reiktų paieškot, bet mačiau kad chebra geriau įvertinę yra tą patį pananierių 77.
Aš ne vakar gimęs kaip ir visi like čia besilankantys, po įnirtingos diskusijos apie Scanpeek dar netokių komentarų (liečiančių ne garsą o asmenybę) spėjų bus, kuriuos man asmeniškai tikrai nemalonu skaityti, kitiems turbūt taip pat...
Absoliuti nuomonė šiaip yra apie Nakamichi grotuvą, o ne apie Artūro_S patirtį
kažin ar yra absoliuti nuomony apie šį grotuvą - visaip jy galima pakomentuot - žmoniu daug - nuomoniu taip pat...čia gal kolega turejo omeny , kad negalima taip "stipriai" teikt kaip "dievui visagaliui" , kad s.... ir taskas , nors teise visi mes turim reikšt savo nuomonę , bet kartais iš vienų ar kitų lupų nuskamba labai kategoriskai, neginčijamai ir dieviškai" frazės , nuomonės apie kažka ...
p.s. - artūrai - paimkit ir patestuokit tuos stiprus - juk ydomu - palyginsit , padarysim visi išvadas ar verta tą ar aną , kuris geriau ir del ko ir baiksis nesutarimai ir visiems naudinga ir ydomu bus sužinot![]()
Bookmarks