+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 31

Tema: Nakamichi cd-35z,atsiliepimai

Hybrid View

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata eXtreme rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Parašiau komentara į absoliučią nuomonę. Prie ko čia pyktis..
    Aš ne vakar gimęs kaip ir visi like čia besilankantys, po įnirtingos diskusijos apie Scanpeek dar netokių komentarų (liečiančių ne garsą o asmenybę) spėjų bus, kuriuos man asmeniškai tikrai nemalonu skaityti, kitiems turbūt taip pat...

Absoliuti nuomonė šiaip yra apie Nakamichi grotuvą, o ne apie Artūro_S patirtį

Savas helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix's Avatar
    Registracijos data
    May 2006
    Žinučių
    287

Pagal nutylėjimą

Citata darko rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Aš ne vakar gimęs kaip ir visi like čia besilankantys, po įnirtingos diskusijos apie Scanpeek dar netokių komentarų (liečiančių ne garsą o asmenybę) spėjų bus, kuriuos man asmeniškai tikrai nemalonu skaityti, kitiems turbūt taip pat...

Absoliuti nuomonė šiaip yra apie Nakamichi grotuvą, o ne apie Artūro_S patirtį
    kažin ar yra absoliuti nuomony apie šį grotuvą - visaip jy galima pakomentuot - žmoniu daug - nuomoniu taip pat...čia gal kolega turejo omeny , kad negalima taip "stipriai" teikt kaip "dievui visagaliui" , kad s.... ir taskas , nors teise visi mes turim reikšt savo nuomonę , bet kartais iš vienų ar kitų lupų nuskamba labai kategoriskai, neginčijamai ir dieviškai" frazės , nuomonės apie kažka ...

p.s. - artūrai - paimkit ir patestuokit tuos stiprus - juk ydomu - palyginsit , padarysim visi išvadas ar verta tą ar aną , kuris geriau ir del ko ir baiksis nesutarimai ir visiems naudinga ir ydomu bus sužinot

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės