+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 31

Tema: Nakamichi cd-35z,atsiliepimai

Hybrid View

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Maniau interesas abipusis. Jei taip tai galiu kad ir šiandien.
    Jau sutarta. Laikas bus patikslintas prieš perklausa.
    O del intereso jei atvirai man iki lemputės, kur ir su kuo ir pas ką turiu testuot, ir adekvačius klausytojus, ir adekvačią publika. Čia yra daroma jums paslauga (klausytojams) norintiems isgirst ką galima pasidaryt ir kas gali laužyt ir net super brangiu sitemų sterotipus.
    Jie noro nėra ar kažkuom abejojat, negaištam laiko.
    Sušiais stiprintuvais nežadu daryt jokio biznio, nesiruosiu jų gamint spragtelėjus klientui piršais. Todėl jų išpopuliarinimui tikslo nėra jokio. Pasauliniamę lygyje jie jau populiarus senai, juolab kad yra nemažai variantu ir kitokių ką galima pasidaryt.
    Last edited by eXtreme; 2010-02-27 at 12:07 PM.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata eXtreme rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Jau sutarta. Laikas bus patikslintas prieš perklausa.
    O del intereso jei atvirai man iki lemputės, kur ir su kuo ir pas ką turiu testuot, ir adekvačius klausytojus, ir adekvačią publika. Čia yra daroma jums paslauga (klausytojams) norintiems isgirst ką galima pasidaryt ir kas gali laužyt ir net super brangiu sitemų sterotipus.
    Jie noro nėra ar kažkuom abejojat, negaištam laiko.
    Sušiais stiprintuvais nežadu daryt jokio biznio, nesiruosiu jų gamint spragtelėjus klientui piršais. Todėl jų išpopuliarinimui tikslo nėra jokio. Pasauliniamę lygyje jie jau populiarus senai, juolab kad yra nemažai variantu ir kitokių ką galima pasidaryt.
    kada tiksliau ruošiat testuoti, šnekėjau su Artūru sakė derintis su tavimi, būtinai atlėksiu į perklausą, rytoj po pietų manau tiktų bent man Artūras irgi kol kas kiek supratau rytoj laisvas. Duokit būtinai man žinoti gal eXtreme parašyk savo nr. (maniškis-865690460) rytoj pasiskambinsiu tau, nes prie neto galiu neprieiti, būtų įdomu pasiimti tuo pačiu savo senuką Soundstream D200 ir įterpti į perklausą

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    kada tiksliau ruošiat testuoti, šnekėjau su Artūru sakė derintis su tavimi, būtinai atlėksiu į perklausą, rytoj po pietų manau tiktų bent man Artūras irgi kol kas kiek supratau rytoj laisvas. Duokit būtinai man žinoti gal eXtreme parašyk savo nr. (maniškis-865690460) rytoj pasiskambinsiu tau, nes prie neto galiu neprieiti, būtų įdomu pasiimti tuo pačiu savo senuką Soundstream D200 ir įterpti į perklausą
    perklausa derinama stipriai vėlesniam laikui preliminari orentacija 14 d. Pas mane ir kitus žmones nesigauna taip spragt prištais ir rytoj. Jei noretusi klausyt realius stiprintuvų skirtumus reiktu pasirtinkt kokybiskesnia sistamą ir perkelt perklausą i namus. Iš savo pusės galiu pasiulyt rimtą cd grotuvą perklausai bei stiprintuvą.

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Manyčiau reiktų klausyti automobiliuose, nes kalba eina apie automobilyje esančias sąlygas kurios skiriasi kardinaliai nuo buitinių. Namie viskas atrodys daug geriau, pernešus viską į auto keisis stipriai. Iš viso kalba buvo lyg ir pas mane pakeisti stiprus ir tiek. Su tokiu ūkiu koks numatomas sugaišime tikrai mažiausiai visą dieną. Abejoju ar pavyks suorganizuoti.Kokį grotuvą turi?

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Manyčiau reiktų klausyti automobiliuose, nes kalba eina apie automobilyje esančias sąlygas kurios skiriasi kardinaliai nuo buitinių. Namie viskas atrodys daug geriau, pernešus viską į auto keisis stipriai. Iš viso kalba buvo lyg ir pas mane pakeisti stiprus ir tiek. Su tokiu ūkiu koks numatomas sugaišime tikrai mažiausiai visą dieną. Abejoju ar pavyks suorganizuoti.Kokį grotuvą turi?
    Buitinis grotuvas butu pasiūlytas Denon DCD 1520 su dvigubu BB PCM64P (Dar geresnis keitiklis už LAGENDINĮ PCM63, ir super retas), Transportas KSS151A, Skaitmeninis filtras SM5813AP, Analoginė dalis pastatyta ant lepų 6n2p (karinės technikos) SRPP būdu, po lempą ant kanalo. Skiriamasis kondensatorius K40-9 9popierius alyvoj), I/U koversija pastatyta pasyvi ant Alien Bradley varžų.
    Norit automobilyje prasom automobilyje, Kaip matau neišeis visiems vienu metu pasiklausyt stiprintuvo. Todėl perklausą organizuosim atskirai.
    Noras klausyti namie buvo dėl to kad palyginti stiprintuvų galimybes, o ne klausytis teisingai/neteisngai sukoplektuotos sistemos niuansus.

Savas desperad is on a distinguished road desperad is on a distinguished road desperad's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Panevėžys
    Amžius
    42
    Žinučių
    165

Pagal nutylėjimą

Gal įvyko perklausa? Gal dalyviai norėtų/galėtų pasidalinti įspūdžiais? Kuo platesnis nuomonių ratas tuo geriau

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Nebuvo dar.

+ Reply to Thread

Bookmarks