Vat, sugalvojau pasidalinti ispudzhiais del namu aparaturos. Gal kam bus idomu ir shiaip pashneket galima butu...
Turiu namie stipreka Marantz DC550 ir garsiasias S90 (F lygtais). Ish pradzhiu naudojau paprastus deshovus laidus iki koloneliu. Ai, sakau, tingisi man cia eksperimentuot ir t.t.
Bet priesh kokius pora menesiu pas mane uzhsuko Mirka ir paliko keleta metru Reginio kabelio. Tai tik dabar rankos daejo iki jo montavimo.
Blemba kaip ash buvau apstulbes ishgirdes garsa!!! Kardinaliai pasikeite! Kas sake kad S90 neturi normaliu aukshtu?! Turi, man uzhtenka, nors gal truputi ashtresniu noretusi. Del boso nesigincysiu - nera. Normalaus, gilaus, artikuliuoto ir su gera ataka - NERA. Aishku reiketu dar burt su paciom kolonelem, bet tiek to. Del midbosu ir viduriu kalbos nepradesiu - ten dar imanoma klausytis, nors midbosai irgi su tuo savo kaukimu uzhknisa.
Tai vat, pasileidau EMMA 2004 CD ir pravariau keleta gabalu. Na su auto akustika nepalyginsi - visishkai kitas aplinkos modelis, bet scena susitvarkyt tai daug lengviau (mano manymu). Del atstumu, gyliu ir aukshciu aishku dar kambari tvarkyt reikia bet tuo kol kas apsiimt nenoriu...
Gal kas turite kokiu nors nuomoniu, pasisakymu ir shiaip pletku shia tema? Maloniai ishklausysiu...
Bookmarks