Dėl kolonėlių jėgos negarantuočiau, be to aukštadažnius prie tam tikro garso tau atjunginėja filtras taigi ir jį tau reikėtų modifikuoti
Norėčiau paklausti, jeigu turiu tokias kolonėles priekyje: http://www.unbeatable.co.uk/product/.../21752470.html
Jos 55W RMS. Bet kur prie jų buvo aukštadažniai, jie silpnoki kaip suprantu, nes tik duodu garso, filtrai kaip suprantu, juos iškart atjunge (jas pajungęs prie stiprintuvo, todėl manau aukštadažniai ir atsijunginėja, nes kolonėlės turi daugiau jėgos, o aukštadažniai liko tokie patys), tad padėkite truputi šioje vietoje, jeigu nusipirksiu galingesnius aukštadažnius ir tiesiog juos jungsiu prie kolonėlės, ar nieko neįvyks? Neklauskit kas, nes ir pats nežinau, todėl klausiu jūsų patarimo.
Ir į ką reiktų atkreipti dėmesį perkant aukštadažnius?
Dėl kolonėlių jėgos negarantuočiau, be to aukštadažnius prie tam tikro garso tau atjunginėja filtras taigi ir jį tau reikėtų modifikuoti
Na jaučiasi ir gan stipriai, kad pajungtas stiprintuvas.
Na o dėl aukštadažnių, tai o nėra jų pirkti tiesiog galingesnių ir su filtrais?
P.s. Įdomu kokie eina pas mane, kiek dabar RMS ten pas tuos aukštadažnius, nes mačiau pirkti skelbimuose daug kur rašo 40 W RMS, o išvaizda lyg ir panaši kaip mano.
tu gali filtrą pasidaryti iš kondensatoriaus lengvai, bet tokiu atveju aukštadažniui pajungti reikės atskiro kanalo, kita išeitis ieškoti kito komponentinės sistemos filtro bet ar jis tiks priešbosiams? vnž su aukštadažnio pakeitimu yra kur kas daugiau reikalų negu atrodo
nebent galėtai jungti lygiagrečiai nuo kanalo priešbosį per filtrą ir aukštadažnį per kitą filtrą
o kas dėl galingumo tai beveik nieko nesakantis parametras![]()
nenori pafotografuot savo filtrų? man labai įdomu pasidarė, kaip jie galėtų tavo piščialką atjungt![]()
Gal aš blogai pamenu, bet pas kai kuriuos magnatus, berods yra aukšto apsauga ir ar tik ji nesuveikia ne dėl per daug vatų, o iškraipymų?
Na filtrai tikrai stovi, na ardyti tikrai nenoriu, kad juos nufotkinti, na man sakė, kad juos atjunge, kad jie nesudegtų. O kaip yra iš tikrųjų - nežinau ir nesiginčysiu. Tik tiek, kad juos atjunge. Tad tokia ir problema, bet paliksiu taip kaip yra.
Apėjus apsaugą ir padavus daugiau garso nuo iškraipymų sudegs aukštadažnio ritė.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
panašu kad rezultate vistiek prireiks šitų
http://praudio.com/site/wp-content/u...c1-1024-90.jpg
Na nereikia kraštutinumųYra kalnai paprastesnių variantų.
Bookmarks