Visi stipriakai viename taske pajungti prie maitinimo?
Taigi kol buvo vienas stiprintuvas ir subas, jokiu problemu kaip ir nebuvo, vos tik pajungiau antra stiprintuva elipsem ir priekinem kolonelem atsirado ziaurus zyzimas, pirma mintis, kad nereikejo visu laidu vienu sonu pravedinetpaemiau linijinius ir pravedziau vairuotojo puse, problema dalinai issisprende, dabar atsiranda zyzimas tik ijungus sviesas, atjungus galine kaire lempa arba nuspaudus stabdziu pedala zyzimas dingsta.
Gal galit paaiskint ka blogai darau ir kaip susitvarkyt su tuo zyzimu ?
Is anksto aciu uz jusu mintis, beje auto bmw e46.
Visi stipriakai viename taske pajungti prie maitinimo?
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Lineikos turbūt "lievos", butų geros lineikos, gal nezystų. Subas nezyzia todėl, kad zyzimas girdimas tik aukštuose dažniuose.
Bene lengviausia pravesti lineikas išoriškai per saloną ir žiūrėti, jei zyzimo nebus, kaltos lineikos. Manau, kad jos ir yra kaltos, gal netoli kokio maitinimo laiduko praeina ir prisigaudo trigdžių.
Cia faktas, kad lineikos prisigaudo (buvau per lauka pravedes tai jokio zyzimo), tik nelabai isivaizduoju per kur dar vest lineikas, per desinia tragiskai zyze, per kaire tik nuo sviesu zyzia.
Lineikos po 22lt, buvo ir po 12lttai is esamo pasirinkimo 22lt viduriukas
Dar toks idomus faktas, pajungus viena lineiku kabeli nezyzia, o kai pajungiu 2 jau zyzia....
Jei už visą laida tiek, tai prastos. Bet aš turėjas uz penkiolika penki metrai ir uz trisdešimt penki metrai, tai tos brangesnės zyzdavo, o už penkiolika ne. Pravestos vienodai, tai va. Pasikeisk i geresnes lineikas, nes šiots gaudo triukšmus, pats matai, reiškias lievos ir nesvarbu, kiek kainavo. O jei pats darei, dar kažin ar viska tinkamai padarei ir koks laidas.
hm, tai kas per laidas tas už 12lt
O jei už metrą, tai 300lt vien už lineikas mokėt, kažkas baisaus.
Per vidurį vest gan sudėtinga, nemažai darbo palyst po kilimu...Galbūt rytoj pabandysiu vest...
Už visą t.y. 5m 22lt
Būtų gerai kažką gero ir pigaus rast, bet nėra tiek laisvų pinigų, kad eksperimentuočiau.
Jei geras laidas, tai nezyzia net jei eina šalia pliusinio laido?
Last edited by Darius.n; 2010-03-21 at 11:48 PM.
šalia pliusinio zys visi. geresni neturėtų zyst šalia silpnesnių elektros šaltinių (šviesų). o beje neįsidėjęs kartais kokių xenon'ų![]()
Jei nori gali pabandyt nusipirkt tuos pigius, kurie man visai nieko atrodė (prastoj sistemoj). Kaune "biciuliuose" yra gal penkiolika lt. Toks tamsiai melynas, nepermatomas, galvutes vientisai sulieta su sarvu, neatsukamos. Prastas ekranavimas pigiu laidu, prisigaudo nesunkiai visko.
po litą metras lineikos nieko neprisigaudo, pravestos praktiškai šalia maitinimo laidų
groja kaip iš kibiro
no-name lemona![]()
groja kaip iš kibiro
Kol supirksi visus variantus po 10-20 Lt, tai ir kainuos tau 100 Lt, plius galiausia dar nupirksi ir uz 100 Lt=200 Lt.![]()
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Pravedžiau lineikas per vidurį, teko pavargt kol pakišau po kilimu, bet dabar jokių zyzimų![]()
O.T.
ten pas tave gal DJ pultas?jungi šviesas, zyztelna, spustelni stabdžius - vėl, tada spaudi mygtuną ant mago ir duoda bass, tik viską reikia gerai sužaist ir būsi DJ'ėjus, nebereikės jokių CD pirkti
PYS![]()
Kaip aš supratau, pas jį + eina per dešinę pusę, todėl lineikos ten žiauriai zyzia
Šitą supratau. Turiu omenyje, kad tegu veda maitinima per kairę, tada dešinė pusė liks laisva ir per ten galės vest lineikas
man atrodo kad laidas ne slenksčiu eina, o arčiau vidurio... Geros lineikos man rodos nefonuotų bet... neišbandęs nesužinosi.
Bookmarks