turėjau omeny, kad jie pagal mane yra atgyvenę ir prasti,prieš popierių nieko bloga neturiutai vnz siūlot nemest pinigų ir įsistatyt orginalų dinamiką?
turėjau omeny, kad jie pagal mane yra atgyvenę ir prasti,prieš popierių nieko bloga neturiutai vnz siūlot nemest pinigų ir įsistatyt orginalų dinamiką?
jeigu rasi geros būklės tai taipo ir kainuos gal 20lt
be to i gala, nelabai apsimoka daug investuoti, ir jeigu jau pinigu pasiruoši geresniam garsui tai jau tada geriau į priekį investuoti
aišku aš nepamenu gerai kaip originali sistema B5 groja, ir primetu daug maž pagal mašinos metus ir klasę![]()
Gal aš čia biškį ne į temą ir senoje temoje, bet... man pasirodė, kad visi šiame forume Magnat nemėgsta. Man tai atrodo kiek keista, nes pats esu turėjęs Magnat 320 Racer + Magnat stiprintuvą. Garsiakalbiai buvo sumontuoti į galinę palangę ir aš jų garsu buvau tikrai patenkintas. Ne Hi-fi, bet grojo garsiai ir žemų pakako. Dėl kitų dažnių nelabai galiu ką komentuoti, nes priekyje pas mane aukštų ir vidutinių pakako, tai bendroje sumoje girdėjosi visi dažniai.
Bookmarks