Dėkui jums visiems. Nes tik šis forumas mane ir atvedė į doros kelią, be jo jau žinau ką būčiau daręs. O gi elipses palangėje susikrovęs.![]()
Dėkui jums visiems. Nes tik šis forumas mane ir atvedė į doros kelią, be jo jau žinau ką būčiau daręs. O gi elipses palangėje susikrovęs.![]()
prie to pačio, kad temos naujos nekurt. Turiu pioneer p77mp ir nuo jo pajungtus Focal polyglass v2, durys izoliuotos tiek bitumu, tiek garso izoliacija po 2 sluoksnius, podiumai su posukiuku. Skaičiau, kad stipriaus reikėtu jiem, bet manau akumas 2 stipriu neištemps vienu metu su išjungtu varikliu, klausimėlis būtu ar Stipriai pasikeičia garsas nuo stipriaus jiem? Kas butent? ar verta investuot, nes šiuo metu striuka su pinigėliais, o geram akumui reik ir gero generatoriaus![]()
tai pas mane 55aH ar 65aH, bet vėlgi ne pirmos jaunystės.Na bet gal kas gali pasakyt kuo pasikeičia garsas? Garsiau galima gal be iškraipymu klausyt?
magnetola vargu ar turės daugiau 22w rms ant kanalo, o galios rezervas yra dar vienas žingsnis kokybei, čia jei bele kaip. O šiaip magas skirtas groti, svarbu maitinimas, garso kelias ir tt, koks šis reikalas gali būti sukištas į automagnetolą, pats pagalvok
Bookmarks