+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 29 iš 29

Tema: I-Klubas logo

Hybrid View

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ką nupūsti laku? nesupratau
    gal ploteriu išpjaustyti turėjo mintyje
    ta prasme lipduką užlakuoti

tačiau nors vaizdas gražus gausis, darbo kiekis tikrai to nevertas

Jaunius kidman is on a distinguished road kidman's Avatar
    Registracijos data
    Mar 2009
    Vieta
    Panevėžys
    Žinučių
    10

Pagal nutylėjimą

Ploteriuota plevelė nesilakuoja, galima lakuoti tik atspaustą lipduką ant skaidrios plevelės, jeigu lipdukų kiekis nemažas gal ir nieko - kaina įmanomą būtų paderinti, bet aš visvien linkčiau siūlyti ploteriuotą plevelę.

Bet kadangi logotipą aš Jums siūlau ne vienos spalvos (orentuotas ne tik naudojimui ant automobilių), o dviejų tai norintiems logo dvejų spalvų ant mašinos bus problemų klijuojant ploteriuotą plevelę: reikės išpradžių klijuoti mėlyną plevelę, paskui naudojantis padarytais orentyrais - baltą ant viršaus (naudojant transportinę plevelę). O jeigu ploteriuosis tik balta plevelė tai be parkių naudojant tą pačią transportinę plevelę gražiai viską perkelsit ant automobilio ir bus ryšku ir gražu, tuo labiau, kad balta spalva dera prie visų spalvų tai nereikės kvaišint galvos ar normaliai atrodys.

O su lipduku gali būti visokių problemų: pradedant tuo, kad pjausis logotipo spalvos su Jūsų automobilio spalva arba jis atsispaus neryškiai ir negražiai.

Taigi aš tik už ploteriuotą baltą ORACAL plevelę.
    Last edited by kidman; 2010-04-07 at 03:27 PM.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės