+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 13 iš 13

Tema: Patarkite dėl grotuvo

Hybrid View

Jaunius delavaraz is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2005
    Žinučių
    8

Pagal nutylėjimą

na kad geras tai aš suprantu, bet kiek žiūrėjau kaina jų nuo 400Lt, tai jau daug, tuo labiau bus jungiama su stockiniais komponentais.
    Galvoju dabar ar ta JVC pagriebt (norėčiau 77 ar 99, bet kad jie šviesūs,o šis 55 juodas), ar DEH-P7950UB už 200lt naujas tipo, kažkaip man labai pigiai atrodo ar jis nieko vertas?

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata delavaraz rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    na kad geras tai aš suprantu, bet kiek žiūrėjau kaina jų nuo 400Lt, tai jau daug, tuo labiau bus jungiama su stockiniais komponentais.
    Galvoju dabar ar ta JVC pagriebt (norėčiau 77 ar 99, bet kad jie šviesūs,o šis 55 juodas), ar DEH-P7950UB už 200lt naujas tipo, kažkaip man labai pigiai atrodo ar jis nieko vertas?
    detalus tas sh, bet labai jau didelė sintetika, beto tokį magą renkantis gerai būtų ir mp3 vistik prisireikia kadanors. kas liečia pionierių,tai kitose vietose jis brangiau parduodamas.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės