Citata "Robertas-G" rašė čia:
Citata "Nerijus R." rašė čia:
As gi Robertai parašiau kad tai mano nuomone, man 938 nepatiko visiskai kaip jis groja...
O kas del Alpine tai tu man pasakyk tuomet ar labai jau skambesys skiriasi 9812-9813 ir 9833-9831??? Isskyrus tai kad didesnes sureguliavomo galimybes, bet as ne apie tai, o apie pati garsa nustacius viska ant 0...

P.S. Ir man be to 909 zymiai gražiau groja uz Clariona, bandziau juos abu ir dar 960RZ bandziau. Nu niekaip man Claro neipirsit...
bet tai dar karta, tai mano asmenine nuomone!!!
skiriasi, ir gan juntamai, bet ir sistemos atitinkamos reikia. anyway, as geriau sau deciau 9833 ir klausyciau nuo magelio, nei dėti pigesni maga ir dėti stipra - neturint gero pradinio signalo toliau tik didinsi misraines kieki kibire :-D
960RZ truputi nesamoningas aparatas, tie jo 'reguliavimai' tik kelia juoka, bet cia man kaip dirbanciam ta darba. paprastam žmogui tai manau daro ispudi - visokie navarotai, visokie efektai, pasukioji - kažkas pasikeičia, tik nelabai aišku KAS...
del 938 - tiesiog jis netiko tavo sistemai. zinant jo ir 909 grojimo specifika, galima nuspeti, kad jei 909 puikiai tinka, 938 netiks visai. beje, manau netiktu ir 9812-9813 aparatai. 9833 tik galbūt...
O tarp kitko 9812-9813 man labai patiko, ir is tikruju ilgai neapsisprendziau, kad ir kaip butu keista pagal sita pasisakyma, kad jie totaliai kitaip groja nei 909, kuri pasirinkti...
Is esmes dabar, kai sistemos nebeliko, ir vel reikes is naujo ja darytis, tuomet manau iskils tokia pati dilema.. Jie groja skirtingai, tas tai taip, bet abu labai graziai Pasakiau labai paprastai, kaip paprastas zmogus. JVL svelnus malonus, Alpine dinamiskesnis, astresnis, galbut ir detalesnis del to... Zodziu ir tas ir tas tikrai graziai groja. O del 938 tai net sunku pasakyti kas nepatiko, nes nepatiko visa esme