turiu pasijunges i dureles blaupunkt gt213 (2x25w) koloneles, o gale ruosiuos pirkti elipses blaupunkt gtx693 (2X55w). Ar tokio magiuko uzteks, kad pakankamai grotu, o ne plerptu ? ar pirkti koki JVC sh99(0)? kaip supratot jokio stipriaus nebus. Blaupunkt vieno kanalo nominali galia 19W, sh serijos nezinau. Bet pas sh yra mosfet tie kanalai zinau, kad jie naglesni tik nezinau kuo
Sveikas. Pirmiausiai pamiršk apie elipsių pirkimą, geriau parduok savo priekines kolonėles ir pasiieškok kokių komponentų į priekį. O magas, tai žiūrint kiek žadi mokėti už orlando, aš kažkada jį turėjau, tai nieko gero, manau galima rasti geresnių variantų.
zinok nesu melomanas man pakankamai smagiai groja ir elipses dabar turiu "vieta" kazkokias tai nuo mano pioneer p80mp palyginus nieko groja ir prieki garso nuo blaupunktu uztenka. tiesiog man magas per naglas per daug navarotu, kur ant mano kolonkiu tikrai nereikia. Reikia mago kuris grotu ir, kad kuo maziau visokiu nustatymu butu. gale savo "vieta" kiausinius noriu pasikeist i blaupunkt GTx693 elipses. Galvoju maga isimest ta orlando mp46 arba JVC sh99 ar ka kita is sh serijos. Uz orlando mokeciau 150lt
aš ir taip galvojau pirmiau, kai neišgirdau kaip groja geri komponentai priekinėse durelėse. Tai ir patariu mesk iš galvos tas elipses ir dėk i prieki komponentus.
aciu uz patarimus. siaip tai gerai sakot, bet dabar kalba eina apie maga, kuri noriu pakeist i paprastesni, bet graziai skambanti. gal kam reikia p80mp pioneeriaus uz 330lt ?
mano pioneer 80 labai graziai isgroja aukstus daznius taciau vidutiniai silpni, o zemu isvis nerasta. Gal as nemoku reguoliuot konors ... nesu girdejes nei blaupunkt, nei JVC garso. Noriu svelnumo ir "gilesnio" zemo
na vidutinių ir žemų gali nebūti ne vien del magės kalties, o ir dėl garsiakalbių. Kitas dalykas tau reikalingas stiprintuvas, nes nuo mages garsiakalbiam neužtenka energijos paprastai tariant. Magnetola neapsiribok vien JVC gali atkreipti demėsį i alpine, pioneer, pasiskaitytk foruma, tikrai daug yra aprasyta gerų variantų, o rinktis jau tavo teisė.
maga tai as turiu p80mp nepatinka man jo skambesys, per daug aukstu ir hertz ir blaupunkt buvau pajunges i dureles nu ir vistiek nepatinka. del elipsiu gale tai jos isdauzytos nusipirkt reikia kitas. stiprio nenoriu nera pinigu ir vietos bagaze. per daug garsiai neklausau tai ir nuo mago to "sharo" uztenka tik tiek, kad visiskai nesvariai groja. P.S. buvau pajunges kazkoki jvc kdg402 maga, su juo bent garsas suprantamesnis. Tai ir galvoju, kad sh serijos JVC turetu gana svelniai groti ir iskraipymu nebutu tiek daug. siaip man kuo maziau navarotu magnetoloj tuo geriau.
Bookmarks