+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 9 iš 9

Tema: Ka manot apie Blaupunkt orlando mp46

Hybrid View

Jaunius piroman is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2010
    Amžius
    36
    Žinučių
    11

Pagal nutylėjimą

mano pioneer 80 labai graziai isgroja aukstus daznius taciau vidutiniai silpni, o zemu isvis nerasta. Gal as nemoku reguoliuot konors ... nesu girdejes nei blaupunkt, nei JVC garso. Noriu svelnumo ir "gilesnio" zemo

Aktyvus noname is on a distinguished road noname's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2008
    Vieta
    Šiauliai
    Žinučių
    151

Pagal nutylėjimą

na vidutinių ir žemų gali nebūti ne vien del magės kalties, o ir dėl garsiakalbių. Kitas dalykas tau reikalingas stiprintuvas, nes nuo mages garsiakalbiam neužtenka energijos paprastai tariant. Magnetola neapsiribok vien JVC gali atkreipti demėsį i alpine, pioneer, pasiskaitytk foruma, tikrai daug yra aprasyta gerų variantų, o rinktis jau tavo teisė.

Jaunius piroman is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2010
    Amžius
    36
    Žinučių
    11

Pagal nutylėjimą

maga tai as turiu p80mp nepatinka man jo skambesys, per daug aukstu ir hertz ir blaupunkt buvau pajunges i dureles nu ir vistiek nepatinka. del elipsiu gale tai jos isdauzytos nusipirkt reikia kitas. stiprio nenoriu nera pinigu ir vietos bagaze. per daug garsiai neklausau tai ir nuo mago to "sharo" uztenka tik tiek, kad visiskai nesvariai groja. P.S. buvau pajunges kazkoki jvc kdg402 maga, su juo bent garsas suprantamesnis. Tai ir galvoju, kad sh serijos JVC turetu gana svelniai groti ir iskraipymu nebutu tiek daug. siaip man kuo maziau navarotu magnetoloj tuo geriau.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės