garsekalbis 300w..4omai. paskaiciavau, kad reix 60l dezes.. kaip manot,teisingai???
garsekalbis 300w..4omai. paskaiciavau, kad reix 60l dezes.. kaip manot,teisingai???
Aš tai manau 49![]()
Pagal duotus duomenis nieks tau nieko nepasakys, nors ir šiaip neskaičiuos...
"Blynka" rašė čia:
Teisingai :-D
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Rimtai :roll: O aš galvojau 300W : 4ohm = 75ltr :roll: Blemba jaučiu, kad klydau....."Artūras-M" rašė čia:
ops:
Rimtai :roll: O aš galvojau 300W : 4ohm = 75ltr :roll: Blemba jaučiu, kad klydau....."Svajūnčikas" rašė čia:
ops:[/quote]
Prašliopinai, reikėjo dar atimti 15 litrų už paskaičiavimą :-D
Nu jus ir brangininkai...uz toki paskaiciavima as gal 0.5 l tepaprasyciauops: (is anksto) o jei litrai silpnesni - kokiu 2-2.5 uztektu :roll: Nu bet jus profai, jum priklauso...
artyman: :lol:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Čia yra taip:"spydas" rašė čia:
paprašai 15 litrų, tai gal būt yra šansų 1 litrą gauti. paprašysi 0.5 litro, tai gausi :butthead:
Manau žmogus viska supratoko paklausė ta ir gavo :-D
geriausiai dezes skaiciuoju as. galiu pasidalint patirtim.
Imi salono turi, kuri gali skirti subam. Dalinis is subu skaiciaus. atmeti MDFo turi ir zinai, kiek lieka vienam subui :-D tada jau tik su kanalizacijos vamzdziais zaidimas lieka. Imi kiek rekomenduoja gamintojas, pjauni per puse, klausai kas gaunasi. Jei blogai - dar per puse ir t.t. :lol:
O kiek tūrio turi užimti kailiukai ? Beje, tinka tik natūralus kailis, ar tinka ir sintetiniai ? :-D"SerZ" rašė čia:
kailiukai dedami kad kick'o metu galvos i niekur nesusizeistum
p.s. chebra, tik nedarykit SPL naujose masinose su air bag'ais, arba juos atjunkite! :-D
:-D o jei rimtai prigrudus subu suveiktu?"SerZ" rašė čia:
pabandyk;]"atvortke" rašė čia:
kad mano bolide ner airbag'o :?
Bookmarks