Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 74

Tema: Ar tikrai USB blogis?

Threaded View

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Mirtis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Jazzas, aš nieko neterorizuoju, tiesiog uždaviau elementarų klausimą.
    Dauguma šitą forumą skaitančių žmonių yra klaidinami dėl nepakankamo žinių kiekio.
    Aš neturiu galimybės pabandyti ar magas iš USB/SD atkuria visus bitukus į kolonkes, taip kaip iš CD, todėl ir klausiu...
    Pyktis aš su nieko nenoriu, bet kaip mane vadina durnu, patys neturėdami pakankamai žinių, tai žinai kiekvienam sukiltu noras duoti galvon
    tu pats kitus durnais vadini net neįsivaizduodamas su kuo šneki didysis INFORMATIKE

na o dėl skirtumo teorinis skirtumas yra, dėl skirtumo išgirdimo neaišku. labai priklauso nuo to kokius aparatus naudosi (skiriasi signalo kelias iš USB ir nuo lazerio)

atsakant į tavo klausimą >> neturint super išlavintos ausies ir tikrai labai geros sistemos skirtumas nebus juntamas. ar bus juntamas turint mano paminėtus dalykus manau tau nėra aktualu
    Last edited by Black Scorpio; 2010-05-25 at 06:08 PM.

Bookmarks

Rašymo taisyklės