Kas liečia kopijavimus,jei naudodamas tinkamą programinę įrangą (tarkit Exact copy) ir padaręs 100 procentų vaw kopiją,galiu ją groti iš skaitmeninės laikmenos be jokio kokybės nuostolio jei grotuvas aukšto lygio,anaiptol,cd skaitymas turi daug daugiau trūkumų nei tiesioginis vaw grojimas ir skaimeninės laikmenos.
Atsivežkit laptopą i meet'ą su savo mėgiamų įrašų kopijomis,galėsiu pademonstruoti kaip kokybiškai galima groti be cd
Esmė tame, kad turint elementarią kompiuterinę įrangą neįmanoma padaryt identiškos lossless kopijos kuri nesiskirtų nuo originalaus CD. Tiek teoriskai, tiek praktiškai. (Tavo paminėtos CD nuskaitymo problemos, jiter'is ir t.t.) Tuo klausimu bus galima daugiau pabendraut meet'e.
BigBug > tai gal gali plačiau biskiuką apie tas vietas pakomentuot? Norėčiau ne tik numestos frazės, o konkretumo.
daruku> nu apie ką tu šneki dabar? Kokios dar kopijos? Jei nesugebėsiu pasidaryti kopijos, parsisiųsiu iš interneto jau padarytą tų žmonių, kurie tuo užsiima. Iš kur tau žinot su kuo aš tuos CD ripinu? Gal ekstrasensas esi?
Vartotės ir vartotės čia į lankas pjaudami, apgailėtina...
Dabar visi kas paneigsit bent viena iš mano tvirtinamų tiesų, prašau, pakomentuokit, nes juokingai atrodo, kaip numeta kažkokią frazę ir jaučiasi dievais, paskiau kaip paprašau pakomentuoti, lepteli kažkoias nesąmones į lankas, apie ką net kalbos nebuvo...
Vis dėl to tema užbaigta.
Atsakymas: NE, USB/SD jau nėra blogis klausant wav ar lossless.
Ačiū už dėmesį.
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
[QUOTE=Mirtis;117352]
BigBug > tai gal gali plačiau biskiuką apie tas vietas pakomentuot? Norėčiau ne tik numestos frazės, o konkretumo.
Prieš porą metų aš irgi taip galvojau, kad nukopinus 01, sutikrinus ir gaunamas 01. Bet deja praktika rodo kitaip. Tau čia žmonės aiškina iš praktikos.
Nėra čia vieno ir konkretaus atsakymo. Jeigu nori daugiau diskusijų nueik į gramofonas.lt forumą, ten nemažai diskutuota apie jitter'į ir įrašymą.
Lygiai taip pat gali pats pasimti savo geriausią orginalų įrašą, pasidaryti "nepriekaištingą" kopiją, o tada pirmyn į parduotuvę ir pasidaryk testuką savo ausimis. Tada galėsi čia pasidalinti įspūdžiais.
Oi tie informatikai...Nežinau kaip Tu Mirtis, bet dabartiniai studijuojantys informatikai tik dedasi viską mokantys 100 procentų..Nenoriu nei bartis nei ką, bet visais punktais sutinku su čia pasireiškusiais žmonėmis, o ne tavo nuomone. Senai įrodyta, kad ripintas failas nebus originalo, realūs skaičiai kaip čia kažkuris forumietis minėjo tėra 99,9%, o žmogiška realybė tokia, kad tas procentas dar mažesnis..Tam net straipsnis yra tą įrodantis, gaila, kad neišsaugojau kai to reikėjo.Paklausyk kitų, nueik su savo padarytu įrašu, nesvarbu kaip tu ten ką darysi, niekas nesigilina, į įrašų studiją ir paprašyk, kad palygintų jų originaliai įrašytą įrašą ir savo.Manau ir tavo ausys skirtumą pajus...
save gerbiantis melomanas-audiofilas, niekada neklausys masinoje usb ar kita slamsta, namie jam ir originalus cd netiks..tik ploksteles, kam cia tie isradinejimai, vaikams pazaist skirti visokie ipodai rasinejimai perrasinejimai..
Last edited by DEIVISC; 2010-05-26 at 12:24 PM.
Nu nuo 100% ir 99.9% skirtumo aš nejusiu tikrai.
Ir ne, aš su tavim nesutinku, visas 100% padaromas atvaizdas http://blowfish.be/eac/.
Įmesk tą straipsnį, kitaip aš tavim netikiu, visų kitų man nuomonė = 0, jei nėra ji kažkuom remta...
paklausyk ar jusi kokį skirtumą
http://mp3ornot.com/
man per paprastas ausines yra skirtumas
ko nesuprantu tai vieno dalyko: ko tu čia atėjai. tu esi 100% įsitikinęs, kad skirtumo nėra, na i puiku, klausykis ir džiaugis į sveikatą, būk laimingas
ko tu mums knisi protą? tu ne paklausti atėjai o savo įrodinėti. tai taip ir sakyk, o dabar trydalioji ir tiek, maždaug "nors aš nežinau atsakymo, bet žinau, kad tu neteisus"
Pvz man kaip kurčiam asmeniškai visiškai px yra tas skirtumas ar ne, bet tavo nesusipratėliškumas tai žudantis
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Taip ir mėtosi linkomanijoj įrašai su prierašu lossless ir flac,kurie dauguma yra prastos kokybės.Pirate bay tas pats...
Bet yra uždarų bendruomenių kur žmonės dalinasi tik labai kokybiškais įrašais,kur kokybė yra svarbiausia (btmusic.eu),ten smulkiai aprašoma ir įrašo kilmė ir yranga su kuria darytos kopijos ir tt...
Tai apie ką čia diskutuojat verksniai? Visgi matot, kad 100% kopija pasidaro, beto, nereikia ten super duper tos įrangos...
Iš pradžių norėjau užduoti klausimą, kurį ir uždaviau, o kaip pradėjot visi kaip viena banda nusišnekėt žiauriai, tai nieko kito nebeliko, kaip tik teisybės ieškot, o galiausiai ją ir radau, ir likau teisus, o jus susivėlę visi alei vieną mane smagiai pralinksminot.
Bet žinot kas įdomiausia? Kad jus akivaizdžiai susivėlę dar bandot vartytis ir ant manęs važiuojat, linksma čia, oi linksma Man pries kelionę nuotaiką pakėlėt
kur keliausi į psichiatrijos ligoninę ar tiesiai i kapines?
Dalelenijo>pas tavo mamą į lovą...
Viskas, rišam temą...
Daugiau neatrašinėju, nes tuoj bus banas...
Last edited by Mirtis; 2010-05-27 at 01:21 AM.
Kažkas jau tau siūlė atvažiuot i meet'ą ir mes ten viska aiškiai paaiškinsim. Tik, kad tokie kaip tu programišiai su dideliais akiniais labai gudrus prie kompiuterio klaviatūros.O realybėje net akių pakelt ir žodžio pasakyt nedrįsta.
Ir prisigalvoja viokių priežaščių, kad tik nebutu jiems tai išaiškinta realybėj
O štai ir aš, tik matai aš nestandartas ir taves tikrai nebijau ereli...
http://www.biteplius.lt/lt/2user.show/18641-=(743820406
Bookmarks