+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 74

Tema: Ar tikrai USB blogis?

Hybrid View

Naujokas Laimonas is on a distinguished road Laimonas's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2010
    Amžius
    37
    Žinučių
    35

Pagal nutylėjimą

Oi tie informatikai...Nežinau kaip Tu Mirtis, bet dabartiniai studijuojantys informatikai tik dedasi viską mokantys 100 procentų..Nenoriu nei bartis nei ką, bet visais punktais sutinku su čia pasireiškusiais žmonėmis, o ne tavo nuomone. Senai įrodyta, kad ripintas failas nebus originalo, realūs skaičiai kaip čia kažkuris forumietis minėjo tėra 99,9%, o žmogiška realybė tokia, kad tas procentas dar mažesnis..Tam net straipsnis yra tą įrodantis, gaila, kad neišsaugojau kai to reikėjo.Paklausyk kitų, nueik su savo padarytu įrašu, nesvarbu kaip tu ten ką darysi, niekas nesigilina, į įrašų studiją ir paprašyk, kad palygintų jų originaliai įrašytą įrašą ir savo.Manau ir tavo ausys skirtumą pajus...

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

Pagal nutylėjimą

save gerbiantis melomanas-audiofilas, niekada neklausys masinoje usb ar kita slamsta, namie jam ir originalus cd netiks..tik ploksteles, kam cia tie isradinejimai, vaikams pazaist skirti visokie ipodai rasinejimai perrasinejimai..
    Last edited by DEIVISC; 2010-05-26 at 11:24 AM.

Naujokas Mirtis can only hope to improve
    Registracijos data
    Mar 2008
    Žinučių
    74

Pagal nutylėjimą

Citata Laimonas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Oi tie informatikai...Nežinau kaip Tu Mirtis, bet dabartiniai studijuojantys informatikai tik dedasi viską mokantys 100 procentų..Nenoriu nei bartis nei ką, bet visais punktais sutinku su čia pasireiškusiais žmonėmis, o ne tavo nuomone. Senai įrodyta, kad ripintas failas nebus originalo, realūs skaičiai kaip čia kažkuris forumietis minėjo tėra 99,9%, o žmogiška realybė tokia, kad tas procentas dar mažesnis..Tam net straipsnis yra tą įrodantis, gaila, kad neišsaugojau kai to reikėjo.Paklausyk kitų, nueik su savo padarytu įrašu, nesvarbu kaip tu ten ką darysi, niekas nesigilina, į įrašų studiją ir paprašyk, kad palygintų jų originaliai įrašytą įrašą ir savo.Manau ir tavo ausys skirtumą pajus...
    Nu nuo 100% ir 99.9% skirtumo aš nejusiu tikrai.
    Ir ne, aš su tavim nesutinku, visas 100% padaromas atvaizdas http://blowfish.be/eac/.
    Įmesk tą straipsnį, kitaip aš tavim netikiu, visų kitų man nuomonė = 0, jei nėra ji kažkuom remta...

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

paklausyk ar jusi kokį skirtumą
    http://mp3ornot.com/
    man per paprastas ausines yra skirtumas

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Mirtis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nu nuo 100% ir 99.9% skirtumo aš nejusiu tikrai.
    Ir ne, aš su tavim nesutinku, visas 100% padaromas atvaizdas http://blowfish.be/eac/.
    Įmesk tą straipsnį, kitaip aš tavim netikiu, visų kitų man nuomonė = 0, jei nėra ji kažkuom remta...
    ko nesuprantu tai vieno dalyko: ko tu čia atėjai. tu esi 100% įsitikinęs, kad skirtumo nėra, na i puiku, klausykis ir džiaugis į sveikatą, būk laimingas

ko tu mums knisi protą? tu ne paklausti atėjai o savo įrodinėti. tai taip ir sakyk, o dabar trydalioji ir tiek, maždaug "nors aš nežinau atsakymo, bet žinau, kad tu neteisus"

Pvz man kaip kurčiam asmeniškai visiškai px yra tas skirtumas ar ne, bet tavo nesusipratėliškumas tai žudantis

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės