jeigu mašinos garsiakalbiai originalūt tai taip ir palieki, jeigu pakeitęs tai pasijungi nuo stiprintuvo
Sveiki, noriu isgirsti jusu patarimus pries jungiant audio sistema, turiu maga jvc kd-lh911, magnat rock6000 stiprintuva ir suba magnat reflex300 (galines ir prekines kaloneles) tai kaip geriau viska pajungti, nes magas turi 2 poras linejku 5V ir 1pora subui 2V
pats manau jungti kaloneles priekines ir galines nuo mago, o suba nuo stiprintuvo, ar galima kitaip kazka pajungti?
jeigu mašinos garsiakalbiai originalūt tai taip ir palieki, jeigu pakeitęs tai pasijungi nuo stiprintuvo
garsiakalbiai visi pakeisti, siaip pajungiau tik prieki nuo mago, o gala ir suba nuo stiprintuvo, gerai kala, bet dar bandysiu gala pajungt nuo mago, a tik suba paliksiu nuo stiprintuvo
klok bitumu tas savo duris, o šiaip tai stiprintuvas nevien vatam reikalingas dar ir kokybę padoresnę nei iš grotuvo suteikia, mažiau iškraipymų
kad nekurti naujos temos čia paklausiu, jungsiu galinės kaloneles Peying firmos į stiprintuvą o priekį paliksiu orginala tai kaip man jungti tą stiprintuvą prie tų kalonelių?
p.s čia visai kitai mašinai jungsiu negu kur prieš tai rašiau(sese užsimanę,kad garsiau grotu)
taipogi reikia nuo akumo pliusą nusivesti į magą,nes truputį pagarsini ir pats išsijungia kol nepritildai tai sakę,kad reikia pliuso laido storesnio čia tiesą? ir kaip jį reikia pravesti? nu suprantu to raudono laido reikia aš jį turiu tai reikia prideti prie akumo pritaisyti jį poto vėsti iki mago ir ten kazkokia vieta turetu būti pliusui? vo to ir nežinau kur reikia jungti mage tai gal galit paaiškinti?
Last edited by povkee2; 2010-08-11 at 04:50 PM.
tik nepamiršk kito laido galo nusižievinti kai prisijungsi vieną galą prie akumo-tada smagiau dirbasi o jei rimtai tai kreipkis į instalerius ir padarys viską kaip priklauso
nu manau pats susitvarkysiu paaiškino draugas kuris su aparatūros dejimu dirbą tai šitam stiprekui nebus sunku,reikes pajungti tik elipses į jį ir nusivesti į akuma ir linijinius laidus į magą ir baigta bus tai nemanau,kad reikia aukšto mokslo čia
Tai draugas prie aparatūros dirba - gali gi paaiškinti viską, tikrai naudingiau būtų....
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
paaiškino per skype biškį,nes užsienyje,todel labai reitai susikambiname, tai sako ieškokis nete ten tau paaiškins.
kur gi ne tada padėsiu ir aš tau. skaityk forumą užuot rašęs.
Jai visi padeda, tai padėsiu ir aš.........ranką ant peties
Sviki. As turiu 1kW suba (2 dinamikus po 500W), 960W stiprintuva (viskas TOXIC firmos), magnetola JVC (su subo valdimu), bet near pajungtas kondensatorius (nemoku jo pajungti). Kai garsinu iki 25 viskas veikia pukei. O kai garsinu virs 25 pasmane subas atsijungia ir kol neperkraunu subo (turiu pasidates jungiki salone kur eina mazas laidelis prienlinijiniu). Gal kasnors buvo susidures su tokia problem air galetu pagelbet? Buciau labia dekingas.
sorry uz ta uzrasa, laiko neturejau, tai brolio paprasiau, kad pa'postintu, o dabar pats is uzraso nesupratau ka as turiu ir ko ne tai stai redaguotas sedevras:
Sveiki. As turiu 1kW suba (2 dinamikus po 500W), 960W stiprintuva (viskas TOXIC firmos), magnetola JVC (su subo valdimu), bet nera pajungtas kondensatorius (nemoku jo pajungti). Ir stai problema:kai garsinu labiau (apie 25) issijungia subas (tiksliau stiprintuvas).Ir kol neperkraunu subo (turiu pasidates "knopke" salone, laidas eina is pliuso stiprintuve ir veliau i stiprintuva kur turetu but tas mazas laidelis is linijinio (tikiuosi supratot ))Gal kasnors buvo susidures su panase problema ir galetu pagelbet? Buciau labai dekingas.
jei tavo subas pvz. dviejų omų, o tavo stiprintuvas gali dirbti tik minimum su keturiais omais. Tokiu atveju tu prievartauji daryti stiprintuvo tai ko jis nėra išmokytas. Kitas dalykas, kokio storio pas tave visi maitinimo laidai?
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Dėl laidų storio aš ramus virš cm pora milimetrų. Nenoriu gryžti atgal į tą forumą, tai čia parašysiu. Aš nemanau, kad protinga statyti 3000lt aparatūrą į 7000lt kainuojančią mašiną, todėl ieškau gamintojo, kurio kokybė daugmaž atitiktų kainą. Ir, kad už "brand name'ą" nereiktų mokėti 30 % visos kainos.
Dėl laido storio, reikia žiūrėti ne į skersmenį, o plotą, t.y. kiek kvadratinių milimetrų turi tavo laidas, dažniausiai rašo ant laido arba milimetrus arba AWG (va čia nuoroda: http://www.emmanet.lt/assets/files/T...2008-03-30.pdf žiūrėk 27 puslapį).
Santykis tarp mašinos vertės ir aparatūros visiškai kvailas. Nes į automobilį reikia dėti aparatūrą tokią kuri tau patinka (arba gali sau leisti). Pvz, aš svajoju nusipirkti kada seną Saab'ą, kad ir Saab 90, kurio kaina priklausomai nuo stovio, gali labai svyruoti (3.000-30.000 Lt) Aš drąsiai savo turima technika persimesčiau į jį, tada mano įsivaizduojamas santykis tarp automobilio(sakykim 4.000 Lt) ir technikos (7.000 Lt) bus laaaabai neproporcingas. Taip kad aš esu prieš tokį tavo teiginį.
Kas dėl "brendo" tu visada už jį moki, daugiau ar mažiau. Taip kad tokiu principu ieškodamas sau technikos, manau, tu niekada sau nerasi aukso viduriuko. Geras daiktas visada kainuoja, gero daikto pavadinimas irgi turi kaina jeigu tai senas gamintojas. Kiti gamintojai tuo naudojasi, pvz JBL namų garso kolonėlės. Dabartinių kolonėlių kainą tikrai didelę dalį sudaro "brendo"kaina.
Priminsiu, jog tai mano visiškai subjektyvi NUOMONĖ. Už gryną pinigą galite ir nepriiminėti.
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
radau JL stiprintuvą tik ten galia parašyta RMS, ir man iš karto kilo įtarimas, kad ant stiprintuvo parašyta 500w ir aprašime parasyta RMS-500w, ar visuose JL stiprintuvuose rašoma rms galia? ir dar vienas klausimas: kaip lengviau pajungti garsiakalbius durelėse?(jei stiprintuvas bagažinėje) ai ir dėl tos lentelės: ten laidai nurodyti turi eiti iš stiprintuvo į subą, ar ten nurodyti pliusas ir minusas i6 akumo? sorry už nekantrumą, nepamirškyt, kad jūs irgi tokie buvot
maitinimo laidai tenai surašyti (nuo akumo)
okas dėl JL tai ši firma net nerašo max galingumo nes kaip visi žinome tai yra nieko nesakantis skaičius. ypac kai kalba eina apie tokas firmas kaip Toxic.
su kainos/kokybės santykiu irgi smarkiai prašovei, nes net ir tų nedidelių pinigų šios firmos daiktai nei iš tolo neverti
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Bookmarks