Dėl laido storio, reikia žiūrėti ne į skersmenį, o plotą, t.y. kiek kvadratinių milimetrų turi tavo laidas, dažniausiai rašo ant laido arba milimetrus arba AWG (va čia nuoroda: http://www.emmanet.lt/assets/files/T...2008-03-30.pdf žiūrėk 27 puslapį).
Santykis tarp mašinos vertės ir aparatūros visiškai kvailas. Nes į automobilį reikia dėti aparatūrą tokią kuri tau patinka (arba gali sau leisti). Pvz, aš svajoju nusipirkti kada seną Saab'ą, kad ir Saab 90, kurio kaina priklausomai nuo stovio, gali labai svyruoti (3.000-30.000 Lt) Aš drąsiai savo turima technika persimesčiau į jį, tada mano įsivaizduojamas santykis tarp automobilio(sakykim 4.000 Lt) ir technikos (7.000 Lt) bus laaaabai neproporcingas. Taip kad aš esu prieš tokį tavo teiginį.
Kas dėl "brendo" tu visada už jį moki, daugiau ar mažiau. Taip kad tokiu principu ieškodamas sau technikos, manau, tu niekada sau nerasi aukso viduriuko. Geras daiktas visada kainuoja, gero daikto pavadinimas irgi turi kaina jeigu tai senas gamintojas. Kiti gamintojai tuo naudojasi, pvz JBL namų garso kolonėlės. Dabartinių kolonėlių kainą tikrai didelę dalį sudaro "brendo"kaina.
Priminsiu, jog tai mano visiškai subjektyvi NUOMONĖ. Už gryną pinigą galite ir nepriiminėti.![]()

Reply With Quote
Bookmarks