gali nuomotis įrankius labai norint kokį vieną kitą antgalį užpresuočiau, 16-1200mm2 man rodos jama mano replytės
Tokius antgalius įmanoma kaip nors užpresuot namudinėm sąlygom? (Negi tiesiog plaktuku daužot)...
Aš CB stotelei maitinimą kai vedžiau, tai prigrūdau lydmetalio, įkaitinau virš dujinės viryklės ir įkišau laidą.
Kažkodėl abejoju, jog tai pats geriausias sprendimas, nors gal ir nieko tokio...
gali nuomotis įrankius labai norint kokį vieną kitą antgalį užpresuočiau, 16-1200mm2 man rodos jama mano replytės
groja kaip iš kibiro
aš su varstotu ir plaktuku užspauzdavau
Aš vis mąstau ir spėlioju, ar tu tas pats peris kuris man termokembrikų pažadėjo paieškot ar ne tas pats, bo aš jau per tuos forumus nebesusigaudau
Termokembrikų gali nusipirkti elektronikos parduotuvėje. Kam dar ieškoti.... Bent aš perku visus vieno metro ilgio,o kiek reikia atsikerpu.
tas pats kykai, mašinoj vežiojuosi gabaliuką to kembriko tau skirto
ps. zigis: daugumoj parduotuvių tie termovamzdeliai (termokembrikai) būn,a švelniai tariant, prasti, jie normaliai nesitraukia, pradeda degti vos šiek tiek daugiau pakaitinus, traukiasi vos pora kartų nuo pradinių matmenų. Kykui paruoštas trauksis nuo ~50mm iki ~15mm skersmens, plius geri klijai. šioks toks skirtumas yra
groja kaip iš kibiro
o čia dar klausimas diskutuojant ne apie tai ką jūs... į ką atkreipt dėmesį perkant "lineikas"? ar kaina pasako viską, kuo brangesnės, tuo geresnės?
kad būtų geri antgaliai, normali izoliacija, kad nenusitrintų biškį brūkštelėjus netyčia kur montuojant, na ir laidininkų storį galima pažiūrėt, pigieji paprastai būna labai ploni, palanksčius šiek tiek nulūžta greitai
groja kaip iš kibiro
pas mane gali gauti yra su klijais, yra be klijų, yra plonom sienelėm, yra storom, yra labai storom
groja kaip iš kibiro
šiandien grįždamas iš polės užsukau į RCL ir išsirinkau http://www.rcl.lt/index.php?id=2〈=lt&begin=0&acc=show&fid=112&pcod e=CKA542&pmode=&frame=3, dabar dar reik į lemona užvažiuot pažiūrėt ką siūlo ir dar bazėj žinau tokia parduotuvėlę, ten reikės užsukt
kuo skirias DEMPFERAVIMO medžiaga nuo AKUSTINIO AUDINIO?
tai jai noriu dureles išklot kad nebarškėtu, naudot dempferavimo medžiagą?
Kai prasideda slengų slengai vertalai - nežinosi kas apie ką kalba. Demferavimo medžiaga taip pat vadina sinteponą/vatą/vilną kišamą į subwooferius (damping material).
Durelėms klijuoti geriau prašyk vibroizoliacijos - bo jei nusipirksi vatos - nieko gero tau nesigaus
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Jai stiprintuvas JBL GTO 755.6
4x60 + 2x107 prie 4ohm ir
4x80 + 2x150 prie 2ohm
kokio storios turi būt maitinimo laidas? ir kokį saugikli ant jo dėt?
Hmm,
nors patirties neturiu, bet manau, kad 35 kvadratų laido turėtų tikrai užtekti.
Saugiklis dedamas pagal laidą. Nominalus rasi ema taisyklėse, parsisųsk paskaityk, ten nemažai naudingos informacijos yra.
dar klausimas: kaip išsirinkt kondensatorių? yra kokie parametrai į kuriuos labiausiai reikėtu atkreipt dėmesį? šiaip galvoju apie Signat S-104001
jo charakteristikos:
POWER CAP 1 Farad -. 24V max
with blue 3-piece LED display
Integrated protection electronics
Platinum ports
Kazitaet 1 million uF
digital voltage display.
16V DC 20V DC max
Dimensions: 260 x 80 mm
o kam tau to kondensatoriaus?
groja kaip iš kibiro
o man dar toks klausimas:
turiu stiprintuvą JBL GTO 755.6, nuo jo pajungti du garsiakalbiai Pioneer TS-6969 po 4ohm ir jei dabar aš noriu jungt du garsiakalbius Blaupunkt Velocity VC 542 po 3ohm? kas bus jai taip sujungsiu? ir paskui dar prijungčiau prie tiltuotų boso kanalų Pioneer TS-W309s4/d4 prie 2ohm, nes šitas bosas dvi rites turi galima daryt 2,4,8 ohm
papasakok man, kaip tu su dviem ritėm gali padaryt tris skirtingas varžas
groja kaip iš kibiro
neatsakėt į mano klausimą :P
tai galiu drąsiai jungt du kanalus 4ohm, du kanalus 3ohm ir tiltuotą 4ohm?
viskas gerai isai prie 4ohm 400W priima, o stiprintuvas tiltuotas prie 4ohm atiduoda apie 220W taip kad pilnai užteks. Apie bosą gali plačiau internete pasiskaityt, modelis Pioneer TS-W309s4/d4
va mano visas "projektas" turėtu atrodyti taip: http://img713.imageshack.us/img713/6...led1copypq.jpg
,bet man vis tiek neramu dėl tų 3ohm. Galvoju jai ne Blaupunkt Velocity VC 542, tai tada Alpine SPG-17CS, nors Alpine ir ~60lt brangesni, bet parametrai prastesni...
Bookmarks