+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 12 iš 12

Tema: Sistema i Honda accord?

Hybrid View

Rašytojas Rytis is on a distinguished road Rytis's Avatar
    Registracijos data
    Mar 2007
    Žinučių
    315

Pagal nutylėjimą

Citata Revo rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Na taip gamyklinė magnetola neturi linijinių išėjimų.Juos ketinu išvesti iš karto nuo magnetofono,atjungiant gamyklinius stiprintuvus.Kaip stprantu,tada galesiu išvengti adapteriu.Ar aš neteisus?
    O dėl garsiukų tai ir klausiu kas būtų optimalu?Gal ir neverta kopti į aukštumas,bet nesinorėtų nieko ir prarasti
    Blogiausiu atveju grotuva visada spėsi pasikeisti. Geriau kad likusi sistemos dalis turėtų potencialo tobulinimui jei sugalvosi.

Fuksas Revo is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2010
    Amžius
    46
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

Na tame ir esme,kad magnetolos nekeisiu.Per daug ten reikalųReikia pjaustyti panelę daryti vietą magnetolai,per naują aptraukinėti ir t.t.Mat pas mane acura,tai kažka pagadinus detalių būtų sunku gautiIš esmės užteks ją tik optimaliai pagerinti ir viskas.

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata Revo rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Na tame ir esme,kad magnetolos nekeisiu.Per daug ten reikalųReikia pjaustyti panelę daryti vietą magnetolai,per naują aptraukinėti ir t.t.Mat pas mane acura,tai kažka pagadinus detalių būtų sunku gautiIš esmės užteks ją tik optimaliai pagerinti ir viskas.
    jei ateis noras pasikonsultuok su TOLKA apie išorinius DAC'us kaip ir labai neblogas sprendimas būtų nekeičiant mago

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės