+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 25 iš 25

Tema: reikalingas patarimas

Hybrid View

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata povkee2 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    turiu Ground Zero 500W 40cm pločio žemų dažnių garsiakalbį

RMS 4x 50W prie 4 omų (Tiltu 2x 150W)
    o dabar pasinaudok tuo daiktu kur ant pečių pastatytas dėl grožio

Naujokas Laimonas is on a distinguished road Laimonas's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2010
    Amžius
    37
    Žinučių
    35

Pagal nutylėjimą

Joo, Black Scorpio gerai sako, pagalvok galva truputį. Sūbas 500W, o stiprintuvo tiltintas kanalas turi 300W.O jei to sūbo RMS 500W, tai stipro išvis 150W RMS tėra... tai, kad silpnokas stiprintuvas... Jei jungsi priekyje ir gale vien nuo mago, tai nesvarbu ta galia nei elipsių nei komponentų, jautrumas labiau...O jei nori nuo stiprintuvų jungti tai jei nori priekyje komponentus, gale elipses ir sūba tai reikės keturkanalio stiprintuvo (priekiui ir galui) ir dar vieno sūbui...Kam aš čia pasakoju, visa šitą tikrai būtum forume atradęs...

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Laimonas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    , gale elipses ir sūba tai reikės keturkanalio stiprintuvo (priekiui ir galui) ir dar vieno sūbui...
    pats tamsta daugiau paskaitęs pamatytum kad tokių erezijų čia niekas neskleidžia ir kitų neleidžia klaidinti

subas + elipsės

Naujokas Laimonas is on a distinguished road Laimonas's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2010
    Amžius
    37
    Žinučių
    35

Pagal nutylėjimą

Sorry Black Scorpio, bet jei būtum paskaitęs ankstesnį mano pasisakymą, būtum pamatęs, kad parašiau jog galą, elipses šiame forume patars išmest o paskutiniam poste tik taip susakiau, viską iš jo išvardintų suminėjau atsiprašau dar kartą jei ne taip buvau suprastas...

Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Laimonas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Sorry Black Scorpio, bet jei būtum paskaitęs ankstesnį mano pasisakymą, būtum pamatęs, kad parašiau jog galą, elipses šiame forume patars išmest o paskutiniam poste tik taip susakiau, viską iš jo išvardintų suminėjau atsiprašau dar kartą jei ne taip buvau suprastas...
    aaa, ok tada

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės