+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 10 iš 10

Tema: Kame kusačkės? :D

Hybrid View

Naujokas soundmaniac is on a distinguished road soundmaniac's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lekėčiai
    Amžius
    33
    Žinučių
    59

Question Kame kusačkės? :D

Laba visiems. Tai va yra tokia problemėlė. Turiu stiprintuva Steg AQ 105.4x , jis atrodo lyg ir gerai veikia viska, bet kartais išjungus variklį ir jį vėl įjungus atsitinka taip, kad nebegroja kuri nors puse komponentų (jie groja, bet labai labai tyliai) . Retkarčiais, bet nevisada davus daugiau garso atsistato ir groja abi pusės. Dažniausiai tai išsispriandžia nuėjus į bagažniką ir pasukiojant gain'o ratuką. Tai kas blogai? Gal gain'o ratukai išsimale?

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata soundmaniac rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Laba visiems. Tai va yra tokia problemėlė. Turiu stiprintuva Steg AQ 105.4x , jis atrodo lyg ir gerai veikia viska, bet kartais išjungus variklį ir jį vėl įjungus atsitinka taip, kad nebegroja kuri nors puse komponentų (jie groja, bet labai labai tyliai) . Retkarčiais, bet nevisada davus daugiau garso atsistato ir groja abi pusės. Dažniausiai tai išsispriandžia nuėjus į bagažniką ir pasukiojant gain'o ratuką. Tai kas blogai? Gal gain'o ratukai išsimale?
    kažkur nėra gero kontakto, gali būti bėda ir potencikuos, bet jei truputį juos pasukus neatsistato iš karto tai greičiausiai bėda kitur, manau reiktų išsiardyti ir perlituoti visus kontaktus, gal atsidarius ir matysis kur bėda, aš pirmiausiai žiūrėčiau nuo rca lizdų

Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lekėčiai
    Amžius
    33
    Žinučių
    59

Pagal nutylėjimą

na tai rytoj bandysim atsidaryt ir pažiūrėt kas ten po dagčiu dedasi. Nors nelabai tikiu, kad aš ten ką pamatysiu. O sakykit kur būtų galima Kaune nunešt, kad kažkas nulaikantis rankoj pajalnika sutvarkytų?

Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lekėčiai
    Amžius
    33
    Žinučių
    59

Pagal nutylėjimą

Jau kelis kart vežiau į "Pirą", bet jie man sako,kad viskas ok, o problema kažkur kitur . tačiau įsidėjus stipra atgal ir pavažinėjus biškį vis tas pats (daug tyliau groja dešinė pusė). Išbandžiau viską. Keitaliojau linijinius, įsidėjau kitą magą, keitinėjau garsiakalbių laidus kurie ateina į stiprintuvą, bet veltui. Man visa problema atrodo, kad yra potenciometre, nes jį tiesiok čiut lietinėjant tai pagarsėja, tai patylėja. Kas dar gali būt?

Naujokas shnipiz is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    87

Pagal nutylėjimą

įdėk stipriaką pas ką nors kitą į mašiną, kur jau yra aparatūra - išaiškės viskas

Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lekėčiai
    Amžius
    33
    Žinučių
    59

Pagal nutylėjimą

na matai, kad mano kaime nelabai kas turi susidėją aparatūrą, nors kokią.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

na matai, kad mano kaime nelabai kas turi susidėją aparatūrą, nors kokią.
    meistrai pas save pasijungia stiprintuvą ant stalo pajungia stabilų maitinimą, garso šaltinį ir pagroja apie min laiko jei groja daugiau ir nesigilina ant stalo neina sudaryti tokių pačių sąlygų kaip automobilyje, manau profilaktikai reiktų viską perlituoti ir turėtų susitvarkyti

Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lekėčiai
    Amžius
    33
    Žinučių
    59

Pagal nutylėjimą

Na gerai, tai man nuėjus pas piktus dėdes reik sakyt, kad perlituotų pagrindinius kontaktus? Tai nekainuos kosmoso?

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Na gerai, tai man nuėjus pas piktus dėdes reik sakyt, kad perlituotų pagrindinius kontaktus? Tai nekainuos kosmoso?
    manau pats gali tai pasidaryti, tereiks lituoklio ir lydmetalio

Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lekėčiai
    Amžius
    33
    Žinučių
    59

Pagal nutylėjimą

Neee, jau su lituokliu tai nesišvaistysiu po to tai man daugiau kainuos