+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 26 iš 26

Tema: Bandau sisikomplektuot sistema butu idomi jusu nuomone

Hybrid View

Naujokas Vitosed1 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2010
    Vieta
    Marijampole
    Žinučių
    74

Pagal nutylėjimą

Taigi jau apsisprendžiau visdėlto montuosiu MB Quart RVF 216 ir bandysiu jungti nuo Infinity Kappa 54a stiprintuvo ( http://www.avtozvuk.com/az/1998/05-0...48infinity.htm ), pasirodo turiu tokį buvau net pamiršes.

Duris jau išklijavau bitumu. Beje gal kas esat dare minėtam automobiliui podiumus , labai jau nepatinka i orginalias vietas dėti nesumastau kaip. Tad jai kas susidūre gal kokia foto inestumėt bučiau dėkingas.

Registracijos data
    Jul 2010
    Vieta
    Marijampole
    Žinučių
    74

Pagal nutylėjimą

Na va pirmas etapas įveiktas, sumontavau MB Quart RVF 216 paleidau nuo infinity Kappa 54 a, skambesiu patenkintas. Mano ausims mielai groja ir likau nustebes žemų atkūrimu, visai neblogai kabina. Dabar bresta reikalas antram etapui subui. Subą imsiu JL Audio 10W1-4 jungsiu nuo to paties Infinity. Norejau pakalausti kokia dėžė butų geriau uždara ar banpas tipo? Gal turit kokių argumentuotų pamastymų išanksto dėkingas už atsakymus.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

sėkmės kalant bandpassą

Registracijos data
    Jul 2010
    Vieta
    Marijampole
    Žinučių
    74

Pagal nutylėjimą

nu va teisingai rašiau pradžioj - "arbatinulkas" . Ne bandpass o vented. Tad performuluoju klausimą. Ka rinktis uždarą ar vented tipo dežę minėtam subui?

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    35
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

Citata Vitosed1 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nu va teisingai rašiau pradžioj - "arbatinulkas" . Ne bandpass o vented. Tad performuluoju klausimą. Ka rinktis uždarą ar vented tipo dežę minėtam subui?
    Aš už uždarą. Kodėl? Skonio reikalas, man tokia labiau patinka. Klausimas ko tau iš boso reikia labiau, tada gal ir padės kas nors apsispręsti. Dar geriau būtų pačiam paklausyti abiejų tipų dėžes.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata egixx rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Aš už uždarą. Kodėl? Skonio reikalas, man tokia labiau patinka. Klausimas ko tau iš boso reikia labiau, tada gal ir padės kas nors apsispręsti. Dar geriau būtų pačiam paklausyti abiejų tipų dėžes.
    10" bosiuko atveju, kartais ported geriau už uždarą

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

Citata Vitosed1 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Taigi jau apsisprendžiau visdėlto montuosiu MB Quart RVF 216 ir bandysiu jungti nuo Infinity Kappa 54a stiprintuvo ( http://www.avtozvuk.com/az/1998/05-0...48infinity.htm ), pasirodo turiu tokį buvau net pamiršes.

Duris jau išklijavau bitumu. Beje gal kas esat dare minėtam automobiliui podiumus , labai jau nepatinka i orginalias vietas dėti nesumastau kaip. Tad jai kas susidūre gal kokia foto inestumėt bučiau dėkingas.
    Kadangi praleidau pradžia duosiu patarimu, turėjau toki stipra groja jis tikrai neblogai, bet ten tikrai reikia ikisti lituokli, jis nerealiai lėtas.

dėl subu galiu pasakyti taip, kol tu pats nesuprasi ko tu nori tol neapsispresi koks apipavidalinimas tinka. pabandyk pasidaryti uzdara, fazika ir band pasa ir paklausyk muzikos, geras testas subo tikslumui yra Robert Miles Albume dremland jeigu gerai pamenu 8 trekas apie 1,00 min tada pamatysi skirtumus, kas liečia tikslumą. Dar lieka boso gilumas, naturalumas ir t.t.

Vadovaukis patarle geriau viena karta pabandyti negu 100 paklausyti.
    Man geriau už uždara dėže nėra.
    Sekmės.

Registracijos data
    Jul 2010
    Vieta
    Marijampole
    Žinučių
    74

Pagal nutylėjimą

Faktas kad pabandysiu abu variantus, ačių už treko nurodyma žinosiu kuo testuot. Būtų įdomu suzinot ką stiprintuve reiktų palituot ir ką reiškia "nerealiai letas"? Ir dar kas galetu pagelbėti pagreitinime nes as nenusimanau litavimuose.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės