Kogero reiketu pridurti info apie maga:
Panasonicas (CQ-C1321N) 4x50W
Tik dabar sunerimau.. :O Tie mano pamineti DLS'ai kiekviena kolonele po 50rms, o ne ju pora, JAP?
Visu pirma, laba diena :]
Esu visiskai zalias, tad prasysiu labai neisjuoktibet mano situacija tokia:
Turiu Opel Vectryte 97-tu metuku, o jos koloneles jau visai uzragejusios.. (tik zinioms klausytis ir tebetinka :]) Tad mastau, kad reiktu bent minimaliai atsinaujinti, taigi:
Yra galimybe gauti:
DLS B6A i priekines dureles ( http://www.supergarsas.lt/caraudio/A...a/dls_b6a.html )
ir
DLS Performance 257 i galines ( http://www.supergarsas.lt/caraudio/A...a/dls_257.html )
Tai isigyciau uz 500lt su kapeikom. Beto nemokamai sumontuotu(man tai gana aktualu, nes nors ir LABAI noreciau i dureles lysti PATS, esu labai baikstus zmogutis ir bijociau kanors padaryti netinkamai, tad mieliau pasikliauciau tais, kas zino, ka daro :] )
Sutinku, kad juokynga klausti ar verta si komplekta isideti :] bet turint omenyje, kad noreciau atsinaujinti neikishant daugiau nei 500lt gal visai ir nieko varjantas, ka manote???
Labai dekuj uz busimus komentarus, patarimus, kritika ir supratinguma ;p
Waiting for answers!![]()
Kogero reiketu pridurti info apie maga:
Panasonicas (CQ-C1321N) 4x50W
Tik dabar sunerimau.. :O Tie mano pamineti DLS'ai kiekviena kolonele po 50rms, o ne ju pora, JAP?
jeigu norėsi juos pilnai išnaudoti, reikės stiprintuvo![]()
brach, taip isivaizdavau, kad jei grotuvas paduoda i kiekviena garsiakalbi po 50w laiduka, tai tiek ir imt gali, o 80 galvojau vistiek nesiekciau (o beroc tas visishkas maximumas (peak jei neklystu) kuri uzrasho skaitosi nesveikas(nezinau kaip ishsireiksht) garsiakalbiams?)
Na o antras klausimas tuomet jei magiukas toks, tai i kiek max rms galima taikytis renkantis? (vistik nesinori imti to, ko neishnaudosiu (bet buvau isitikines, kad butent i 50rms man ir reik ziuret tokiu atveju :O ))
magas nėra 50 w rms... kokie 23 w max gal ir bus ten... reik stiprintuvo betkokiu atvėju
nepatarčiau kaip ir dauguma kažką komplektuot prie tokio magiukopagalvok kaip isigyt kažkiek žmoniškesnį
![]()
Old School setup: Pioneer 88rs ll, Alpine 3537, MB Quart QM 120TC, Alpine 3539, 2x Focal Ouragon 27F
Bookmarks