+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 6 iš 6

Tema: DLS komplektukas

Fuksas Zalias is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2010
    Amžius
    34
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą DLS komplektukas

Visu pirma, laba diena :]
    Esu visiskai zalias, tad prasysiu labai neisjuokti bet mano situacija tokia:
    Turiu Opel Vectryte 97-tu metuku, o jos koloneles jau visai uzragejusios.. (tik zinioms klausytis ir tebetinka :] ) Tad mastau, kad reiktu bent minimaliai atsinaujinti, taigi:

Yra galimybe gauti:
    DLS B6A i priekines dureles ( http://www.supergarsas.lt/caraudio/A...a/dls_b6a.html )

ir

DLS Performance 257 i galines ( http://www.supergarsas.lt/caraudio/A...a/dls_257.html )

Tai isigyciau uz 500lt su kapeikom. Beto nemokamai sumontuotu(man tai gana aktualu, nes nors ir LABAI noreciau i dureles lysti PATS, esu labai baikstus zmogutis ir bijociau kanors padaryti netinkamai, tad mieliau pasikliauciau tais, kas zino, ka daro :] )
    Sutinku, kad juokynga klausti ar verta si komplekta isideti :] bet turint omenyje, kad noreciau atsinaujinti neikishant daugiau nei 500lt gal visai ir nieko varjantas, ka manote???

Labai dekuj uz busimus komentarus, patarimus, kritika ir supratinguma ;p
    Waiting for answers!

Registracijos data
    Jul 2010
    Amžius
    34
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą

Kogero reiketu pridurti info apie maga:

Panasonicas (CQ-C1321N) 4x50W

Tik dabar sunerimau.. :O Tie mano pamineti DLS'ai kiekviena kolonele po 50rms, o ne ju pora, JAP?

Prijaučiantis KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

jeigu norėsi juos pilnai išnaudoti, reikės stiprintuvo

Registracijos data
    Jul 2010
    Amžius
    34
    Žinučių
    3

Pagal nutylėjimą

brach, taip isivaizdavau, kad jei grotuvas paduoda i kiekviena garsiakalbi po 50w laiduka, tai tiek ir imt gali, o 80 galvojau vistiek nesiekciau (o beroc tas visishkas maximumas (peak jei neklystu) kuri uzrasho skaitosi nesveikas(nezinau kaip ishsireiksht ) garsiakalbiams?)

Na o antras klausimas tuomet jei magiukas toks, tai i kiek max rms galima taikytis renkantis? (vistik nesinori imti to, ko neishnaudosiu (bet buvau isitikines, kad butent i 50rms man ir reik ziuret tokiu atveju :O ))

Naujokas shnipiz is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    87

Pagal nutylėjimą

magas nėra 50 w rms... kokie 23 w max gal ir bus ten... reik stiprintuvo betkokiu atvėju

Naujokas Batman is on a distinguished road Batman's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    37
    Žinučių
    93

Pagal nutylėjimą

nepatarčiau kaip ir dauguma kažką komplektuot prie tokio magiuko pagalvok kaip isigyt kažkiek žmoniškesnį
    Old School setup: Pioneer 88rs ll, Alpine 3537, MB Quart QM 120TC, Alpine 3539, 2x Focal Ouragon 27F

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės