(tema tik dėl įdomumo, nieko konkretaus, tad kas neturit laiko, negaiškit skaitinėdami...)
Sveiki,
na nepykit, nelabai sugalvojau gero pavadinimo savo durnam klausimui.
Na pas mane patį sudėta audio aparatūra nieko įspūdingo, bet virš gamyklinio lygio kaip aš įsivaizduoju, na komponentai nuo mago ir subas nesigilinant, tačiau jokie durų paruošimai, garso izoliacijos ir panašiai, niekas nedaryta bent jau kol kas. Automobilis Citroen Xantia jei ką.
Tai va, situacija tokia, kad paprastai įsėdęs į kitus automobilius, kur dažniausiai būna arba gamyklinės aparatūros arba kas nors labai nebrangaus įdėta jaučiu, kad mano mašinoje muzika skamba geriau, bet prieš kelis mėnesius teko pasėdėti kažkokiame merse, na tikrai ne aukščiausios klasės, bet tenais buvo irgi gamyklinė audio aparatūra, skambėjo radija, bet skambėjo tikrai palyginti labai gerai(na vidutiniai ir aukšti dažniai konkrečiai, nes žemų gamyklinėje aparatūroje praktiškai nebūna?). Na tik ten nebuvo to jausmo kada įrašas būna prastas, visokie šnypštimai ar pašaliniai garsai įrašuose, kas jaučiasi pas mane kartais, įvairios detalės gal mažiau jautėsi, hmm.
Taigi man tiesiog pasidarė įdomu, kaip suprantu tą tokį "malonų" skambesį duoda visokia mašinos garso izoliacija būdinga aukštesnės klasės mašinai ir panašiai? Ar kas dar įtakoja tokius veiksnius? Nes nemanau, kad gamykliniai koaksialai skambėtų pvz. geriau nei neblogi komponentai?
Bookmarks